fbpx

Lær å slåss så du aldri trenger å slåss!

Hei alle!

I dag skal jeg fortelle litt om noe som har gjort meg til meg, noe som har hjulpet meg veldig, og om en ekstra familie. 

Da jeg var 6 år så startet jeg på kampsport, jeg har nå trent kampsport i 13 år, og jeg elsker det! Jeg har oppnådd 1. dan altså sort belte innenfor en kampsport som heter Nunchaku og jeg har tatt 2 eksamener og oppnådd en trener A lisens. Da jeg var liten var jeg veldig sjenert, jeg var alt annet enn trygg på meg selv og gjemte med alltid bak benet til mamma. Jeg var bare med veldig godt kjente og trygge folk, og bare bestefar tok av seg brillene så ble jeg redd så dere skjønner kanskje hvor ille det var. 

Kampsporten har hjulpet meg med å bygge opp en selvtillit, å tørre å utvikle meg og bli en person som tørr å snakke høyt, tørr å vise stolt hva jeg står for og hvem jeg er. Uten kampsporten hadde jeg ikke vært den samme og jeg hadde tvilsomt deltatt i denne konkurransen. 

Jeg har hovedsaklig trent kampsport på 2 forskjellige steder, jeg likte det første stedet, men da vi flyttet sammen med Nunchakuen til et nytt treningssenter ble ting enda bedre og jeg merket en ekstrem forskjell. Treningssenteret på Holmen er helt fantastisk, alle menneskene der er som en ekstra familie. Jeg bruker flere timer der i uken og menneskene er virkelig imøtekommende og trygge. Vi har et samhold som får alle til å føle seg trygge og velkomne. Det er så mye lek og moro på treningene, man smiler ler og har det utrolig gøy, uansett alder. Elevene er alt fra 4 - over 60 år og det er helt nydelig!

Kwan.as har 2 forskjellige kampsporter som blir instruert, det er Taekwondo som de fleste kjenner til, også er det Nunchaku som ikke like mange kjenner til. Ofte hvis man nevner Bruce Lee, Ninja Turtles og "pinner med kjetting" så skjønner folk hva det er. Meeed en liten detaljforskjell, vi har selvfølgelig ikke nunchakuer av tre og det er et tau og ikke en kjetting som holder de festet sammen. 

Poenget mitt da er det at jeg virkelig ville anbefalt dere å ta turen innom, bli med på en prøvetime nå som vi snart åpner opp igjen. Dere vil som sagt møte alltid glade mennesker, latter og moro. Kom innom, si hei og bli med! Nintai Nunchaku og Hwa Rang Holmen holder til i Nye Vakåsvei 64, på Holmen i Asker. 

Her har dere linker direkte til facebook sidene der er det også postet videoer slik at du kan trene og øve hjemme!

Nintai Nunchaku:

https://www.facebook.com/groups/634042583396289/

Hwa Rang Holmen, (Taekwondo)

https://www.facebook.com/HwaRangHolmen/

Tusen takk til Kwan.as på Holmen for spons, så fantastiske treninger og mange år med latter, jeg gleder meg til å skape enda flere minner med dere!

Klem fra Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

 

Nye presseoppslag og første netthets
Denim Day!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på