fbpx

Leger uten grenser

60627420_620928768373443_3490076594934906880_n

Foto: Black film AS

Jeg har nå i nesten to år støttet leger uten grenser hver måned. Den jobben de gjør er så utrolig viktig. Leger uten grenser er en helt nøytral og upartisk organisasjon, og de får dermed behandlet de mest utsatte pasientene. Når det oppstår krisesituasjoner som for eksempel orkan, jordskjelv eller flom, så er leger uten grenser kjapt på plass for å hjelpe til. Dette er mennesker, eller rettere sagt helter som risikerer sine liv, for å redde andre.

Leger uten grenser er også tilstede i de landene hvor det oppstår dødelige epidemier. Det er dessverre ikke alle land som har de livsviktige medisinene som vi i Norge er heldige å ha tilgang på.

Leger uten grenser

Arbeidet leger uten grenser gjør engasjerer meg mye! Det er helt fantastisk at så mange mennesker er villige til å dra til utsatte områder for å redde liv. Som nevnt tidligere går jeg 2. året på sykepleien. Det å jobbe for leger uten grenser er noe jeg kunne tenke meg å gjøre som ferdig sykepleier eller jordmor. Det å få ta del i den jobben de gjør hadde vært så flott.

Leger uten grenser er avhengige av økonomisk støtte for å kunne rykke ut raskt ved katastrofer. Et lite beløp i måneden kan bidra til at mennesker over hele verden får tilgang på livreddende helsehjelp. Ved å støtte leger uten grenser vil du også motta feltbrev, noe som er utrolig gøy og spennende å lese. Det gir det et godt innblikk på hva du er med på å støtte. Jeg støtter leger uten grenser med et fast beløp hver måned, og mottar dermed feltbrev.

Vil du gi en julegave som er med på å redde liv? Klikk deg inn på denne linken https://legerutengrenser.no/julegave/. Ved å kjøpe en julegave på denne siden gir du et øremerket bidrag til leger uten grenser sitt arbeid med akutt underernæring i Maiduguri, Nigeria. 

 

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta gjerne kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

8 ting å gjøre på en dårlig dag
En fullstappet uke med sykehus, utstillinger og my...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på