fbpx

En fullstappet uke med sykehus, utstillinger og mye mer

Hei alle!

Denne uken har det skjedd mye morsomt. Jeg fikk lappen på mandag som jeg allerede har fortalt om, jeg har trent flere ganger og vært kidsinstruktør. I tillegg til dette har jeg vært en tur på sykehuset og Henie Onstad.

For å få det unna så er jeg ikke alvorlig syk og var bare på samtale med en overlege på onsdag som forberedelse på flere undersøkelser. Jeg må ta ulike undersøkelser etter å ha slitt med magesmerter i mange år uten å ha noen symptomer annet enn vondt så jeg har virkelig vært et stort spørsmåltegn for alle legene, neste undersøkelse ut er gastroskopi (rør ned halsen). Etter denne undersøkelsen har jeg virkelig vært gjennom alle tester, men har fremdeles like vondt og ingen svar. På forrige undersøkelser fant de noen betente sår i magen, men ikke nok sår til at det kunne diagnosers som Crohns (heldigvis).

Jeg har som sagt også vært en tur på Henie Onstad. Vi var der på onsdag på klassetur og hadde ulike workshops med ulike kunstnere. En av oppgavene vi hadde var å lage ulike skulpturer av oss selv og evt. med andre, det ente med at vi kun hadde 5 sekunder på å lage en skulptur. En av de andre oppgavene vi hadde var å lage en collage og gruppen vår valgte å fokusere på kvinner, hva som forventes og hva som er eller burde være greit. Jeg legger ved et bilde hvor man kan se ulike posisjoner som folk har valgt og et bilde av collagen som dere kan se på.

Vennlig hilsen og bamseklem fra Christina<3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

 

Leger uten grenser
Fashion show Norway
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på