fbpx

Mange ganger verdensmester!

Hei alle!

I går hadde jeg en trening med han som er mange ganger verdensmester i freestyle (triksing;-)) i Nunchaku. Vi hadde en freestyleøkt og det var utrolig morsomt! Han er utrolig dyktig! Joris er fra Nederland og vi hadde derfor en dobbel økt over VideoChat. Det gikk overraskende bra!

Jeg har snakket litt om treningssenteret før og det er ikke uten grunn at jeg ønsker å skryte litt av dem. Kwan.as har to forskjellige kampsporter, det er altså Nunchaku og Taekwondo. Vi holder til på Holmen i Asker og jeg vil virkelig anbefale dere å komme en tur innom og delta på trening eller bare se på.

Jeg er selv trener og kan derfor informere om at vi er veldig fleksible og treningen passer for alle aldre. Jeg har selv hatt elver nede i 3 års alderen og elever på over 60! Det er derfor ingen unnskylding til ikke å prøve. 

Poenget mitt da er det at jeg virkelig ville anbefalt dere å ta turen innom, bli med på en prøvetime netter sommerferien. Dere vil møte alltid glade mennesker, latter og moro. Kom innom, si hei og bli med! Nintai Nunchaku og Hwa Rang Holmen holder til i Nye Vakåsvei 64, på Holmen i Asker. 

Her har dere linker direkte til facebook sidene der er det også postet videoer slik at du kan trene og øve hjemme!

Nintai Nunchaku:

https://www.facebook.com/groups/634042583396289/

Hwa Rang Holmen, (Taekwondo)

https://www.facebook.com/HwaRangHolmen/

Tusen takk til Kwan.as på Holmen for spons, så fantastiske treninger og mange år med latter, jeg gleder meg til å skape enda flere minner med dere!

Klem fra Christina <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

Kan jeg som kristen vise ytre skjønnhet?
Sommer magasinet har kommet til bygda
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på