fbpx

Min ambisjon

Inakollsetdm

Foto: Ina Kollset

Hei fine dere!

Jeg har lenge hatt en stor drøm og ambisjon om å jobbe for leger uten grenser som ferdig utdannet sykepleier, og senere jordmor. Jeg støtter arbeidet de gjør fullt ut, og det er noe jeg vil være en del av. Jobben de gjør er så utrolig viktig! Krig og konflikter får ofte alvorlige kosekvenser for de menneskene som bor i områdene det oppstår i. Leger uten grenser er helt upartiske og nøytrale, og er på plass i krisetilfeller hvor de trengs som mest. Når det oppstår katastrofer som for eksempel orkaner, flom eller jordskjelv, er leger uten grenser raskt på plass. Leger uten grenser hjelper også de som lider av dødelige epidemier. I landene leger uten grenser holder til, finnes ikke alltid livsviktige medisiner eller ressurser, og mennesker kan dermed dø av noe vi her i Norge ville overlevd av.

Arbeidet leger uten grenser gjør, er noe som engasjerer meg i stor grad. Det at så mange mennesker er villige til å dra ut i områder det er krig eller katastrofer, for å redde liv, syns jeg er fantastisk, og noe jeg vil være en del av. 
 
 
Dette er min hjertesak fordi jeg mener det er så viktig å kunne være nøytral i den verden vi lever i i dag. Slik er det også i min jobb som fremtidig sykepleier. Alle skal ha rett på lik helsehjelp uansett hvem de er, eller hvor de bor. 
 
Hvordan har leger uten grenser mulighet til å rykke så raskt ut ved katastrofer?
Det er ved hjelp av økonomisk støtte. Det bidraget benyttes til at mennesker over hele verden får tilgang til livreddende helsehjelp, og det er ingen krav til hvor mye du vil støtte med. Dette velger du helt selv, og er det en måned du ikke har mulighet til å støtte er det også helt greit.
Jeg har støttet leger uten grenser hver måned i to år, og kommer absolutt til å fortsette med det lenge. Kunne du tenke deg å bidra? Klikk HER for å komme til nettsiden. 
 
 

'

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina kollset - veien til Miss norway 2020

Jeg i åpningsnummeret i Grieghallen
Tur til København!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på