fbpx

Veien mot finalen!

Min vei mot finalen i Miss Norway 2023 er full av spennende planer og muligheter. Jeg jobber nå intensivt med å sikre en ny sponsor som vil støtte meg på denne reisen. Snart vil jeg kunne introdusere dere for denne fantastiske samarbeidspartneren. I tillegg til sponsorarbeidet har jeg også et ekstremt spennende veldedighetsprosjekt på gang. Mitt hjerte brenner for å hjelpe andre, og denne gangen har jeg valgt å fokusere på organisasjonen Maiti Nepal. Sammen med dem skal jeg jobbe med å samle inn penger internasjonalt. Disse midlene vil bli brukt til å bygge opp skoler både i Tanzania og Nepal, samtidig som vi skal bidra til å bekjempe og hjelpe mennesker ut av menneskehandel. Dette er en viktig sak som jeg virkelig ønsker å sette fokus på og gjøre en forskjell. En stor ære har også blitt tildelt meg da jeg ble kontaktet for å være konferansier for Maiti Nepal sin årlige veldedighetsgalla i Puerto Banus i Marbella. Dette er en utrolig mulighet for meg å vise mine ferdigheter og engasjement på en internasjonal scene. I tillegg fortelle om mine erfaringer og opplevelser etter veldedighetsprosjekt både i Norge og i Tanzania. I tillegg til veldedighetsarbeidet mitt, er det noen spennende presseoppslag som snart vil bli presentert. Jeg ser frem til å dele mine erfaringer og historie med offentligheten. Dette vil gi meg muligheten til å inspirere andre og spre budskapet om viktigheten av å støtte gode formål og jobbe for en bedre verden. Sist, men absolutt ikke minst, er det på tide å begynne å lete etter den perfekte kjolen til den store finaledagen. Kjolen skal gjenspeile min personlighet og stil, og jeg vil jobbe tett med designere for å finne det ideelle antrekket som vil få meg til å føle meg strålende på scenen. Jeg er begeistret for alt som ligger foran meg på veien mot finalen i Miss Norway 2023. Med en ny sponsor på plass, et spennende veldedighetsprosjekt, kommende presseoppslag, oppdraget som konferansier og jakten på den perfekte kjolen, er det ingen tvil om at jeg begynner å nærme meg den store finale dagen. Jeg vil jobbe hardt, gi alt og fortsette å være en ambassadør for positive endringer både nasjonalt og internasjonalt.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Deilig tur i skumringen!
Du er velkommen til 17. maifeiring med meg!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på