fbpx

Min presentasjonsblogg

6

Fotograf: Daniel H

Hei jeg heter Atika Hegic og er 20 år gammel. Jeg er født og oppvokst i Haugesund, men foreldrene mine kommer fra Bosnia-Hercegovina. Jeg studerer motedesign på SoFI - School of Fashion Industry. Og på fritiden min liker jeg å trene, være med venner og familie. Jeg er også en veldig kreativ person og er veldig interessert i blant annet sminke og mote. Siden jeg var en liten jente har jeg alltid likt å stå foran kamera. Så å får være med på Miss Norway har vært en drøm siden jeg var liten.

Jeg er medlem i to organisasjoner. En av de er en frivillig organisasjon hvor jeg har hatt forskjellige aktiviteter, blant annet deltatt på aktiviteter som holdt samling for barn og ungdommer, hatt besøksdag for eldre folk, skrevet aviser frivillig, jobbet for kvinnegruppen og mye mer.

Jeg er også medlem i en fredsorganisasjon som heter Peace Brigades International hvor jeg jobber med min hjertesak som er å gjøre en forskjell i verden og kjempe for å få fred i verden. Grunnen til at jeg valgte denne hjertesaken er fordi foreldrene mine kom til Norge som flyktninger. De gikk gjennom mye og opplevde mye i livet sitt. Gjennom årene mine har jeg hørt en del triste historier, dette fikk meg til å tenke på hvor heldig jeg er som er blitt født og oppvokst i et flott og trygt land som Norge. Jeg vil at alle mennesker skal følge seg trygge slik som vi gjør her i Norge. Jeg vil hjelpe andre som er i nød og har mistet alt, og mitt ønske er at krig i verden skal ta slutt.

Fotograf:  Daniel Hornberg

Gjennom konkurransen har jeg lært hvordan man skal skaffe sponsorer. Dette førte til at jeg fikk min første sponsor Samir Hegic EINDOM. Dette er et firma som leier ut veldig flotte leiligheter i Haugesund. Firmaet oppsto i 2012 og har siden da vært et veldig vellykka firma.

Mer om min sponsor finner dere her:https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-forste-sponsor-1-5.html
Kontakt meg på email og hør hva jeg kan tilby dere: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fotograf:  Daniel Hornberg

Jeg har fått en del presseoppslag fra blant annet Haugesund Avis: https://www.h-avis.no/haugesund/konkurranse/nyheter/stiller-opp-i-miss-norway-alle-dommer-deg-uansett/s/5-62-933088

Radio 102 :https://radio102.no/nyheter/aktuelt-lokalt/lokale-miss-norway-deltakere-haper-pa-a-ga-helt-til-topps-92237/
Og jeg har vært på tv hos TV Haugaland https://tvh.no/2020/02/20/atika-fra-haugesund-far-hore-at-hun-ikke-er-norsk-nok-for-miss-norway/
Konkurransen har lært meg å være mer tykkhudet når det kommer til andres meninger og kommentarer.

Fotograf: Daniel H

Miss Norway har gitt meg kunnskap og en plattform hvor jeg får delt mine meninger og uttrykke meg og hva jeg står får. 

Gjennom konkurranse har jeg fått tak i min første sponsor, fått en del presse, deltatt på veldedighet, vært på catwalk kurs 2 ganger og fått snakket ut om min hjertesak og delt min historie og hvem jeg er med jevnt blogging. 

Grunnen til at jeg melde meg på Miss Norway var fordi jeg vil først og fremst være en god rollemodell for alle unge jenter der ute som sliter med selvbildet sitt og selvsikkerheten sin. Jeg har slitt med dette gjennom årene mine og vet hvordan det er. Å være med i Miss Norway konkurransen har økt selvsikkerheten min, og derfor vil jeg være en god rollemodell for alle unge jenter.

Jeg vil vise dem at hvis jeg kan oppfylle en av drømmene mine så kan de det også. Jeg vil også vise at Norge er et flerkulturelt land ved å vise at jeg er flerkulturell. Derfor valgte jeg også å lage min presentasjonsvideo på bosnisk og norsk for å vise at Norge er et flerkulturelt samfunn. Jeg vil også vise andre at man skal aldri gi opp og ved å tro på seg selv kan man klare alt man drømmer om.

Her er det noen blogginnlegg om dette : https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/du-er-fin-nok-som-du-er.html?fbclid=IwAR1N02j-0EOWS_dR9XYAMPj9_vR6TPWNwYfq1g4E7XCJ0VttrODotx5HuZw https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/det-a-folge-seg-alene.html?fbclid=IwAR2Z86-V-rkdCaCbPWgXbxIq4oSva4i91zAqFT_pg0OYwJn0ZrgjNUAWC6k

 

Fotograf: Daniel H

Min presentasjons video : https://www.youtube.com/watch?v=QsdheFknvJc&feature=emb_title

Fotograf: Daniel H

Alle bildene kan legges ut så lenge fotografen er nevnt. Har du ønske om flere bilder så ta gjerne kontakt med meg.

Min facebook side er: https://www.facebook.com/Atika-Hegic-my-journey-on-Miss-Norway-2020-104256687789461/?modal=admin_todo_tour

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Presentasjonsblogg!
Min presentasjonsblogg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på