fbpx

Dette er meg - Presentasjonsblogg

Amine Victoria Fjeldberg Arntzen - Dette er meg 

Foto - Daniel Millan

Jeg er en positiv, og utadvendt jente

Mitt navn er Amine Victoria, og jeg er deltaker i Miss Norway 2020. Jeg er 19 år, og bor i verdens nydeligste by, Fredrikstad. Her har jeg gått en linje som heter helse-tek. Det er en linje hvor vi har hatt realfag og helsefag. Jeg valgte den linja for å ha et godt grunnlag nå når jeg skal studere sykepleie. Jeg skal studere her i Fredrikstad, sånn at jeg bor nærme venner og familien min. Når jeg er ferdig å ha studert sykepleie, vil jeg videreutdanne meg til helsesykepleier. Det vil jeg for å hjelpe unge og barn som sliter med psyken. Det er ikke lett å vokse opp i den verden vi lever i dag, og vi bør være mer åpen om psykisk helse. 

Foto - Christoffer Dahle

Jeg elsker bestemor og bestefar

18.Februar 2015 ble jeg frivillig. Jeg var 14 år og ville hjelpe alle som hadde det vondt.

For over 5 år siden meldte jeg meg på et førstehjelpskurs hos røde kors. Det gjorde jeg siden mammaen min har hatt 5 hjerteinfarkt, og jeg ville lære hva jeg skulle gjøre hvis hun fikk et infarkt til. Jeg lærte så mye, og ble helt oppslukt. Uansett hvor jeg var eller hva jeg gjorde, tenkte jeg førstehjelp. Jeg ville bare lære mer og hjelpe så mange som mulig. Helgene mine bestod av masse kurs, og at jeg la lillebroren min i sideleie om og om igjen.

De første årene var jeg under opplæring, og ble lært kjempe mye. På 17 årsdagen min fikk jeg endelig uniformen min. Man må være over 17 år for å være operativ, og 18 år for å være med på leteaksjoner. Jeg har aldri vært så glad som da jeg fikk på uniformen for første gang. Nå i de siste årene har jeg undervist litt i førstehjelp, vært med på mange vakter, vært hospitant på ambulansen, og vært med på mange leteaksjoner. Vi i Røde kors er et helt fantastisk nettverk, og man blir så glad i hverandre. 

Foto - Privat

Verdens beste hobby

Foto - Privat

Min reise i Miss Norway til nå har vært helt fantastisk. Jeg har fått flere avisoppslag, og bare positive tilbakemeldinger. Det å gå i høye heler er noe jeg virkelig liker, og jeg synes det var så gøy å være med på catwalkkurs. Der lærte vi av Klara Szalai, og jeg øver litt hjemme i stua hver dag. Jeg har alltid elsket å være foran kamera, og jeg har fått være med på flere fotoshooter. Jeg krysser fingrene for at dette eventyret ikke tar slutt. Jeg har fått gode venner, og en opplevelse for livet

Foto - Finn Rune Christiansen

 

Min presentasjonsvideo - https://www.youtube.com/watch?v=3wDKiDvLckA&t=17s

Foto - Privat

Mine sosialemedier

https://www.facebook.com/aminemissnorway2020/?modal=admin_todo_tour

https://www.instagram.com/aminevictoriaa/?hl=nb

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

En presentasjonsblogg om meg!
Presentasjonsblogg!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på