fbpx

Bilder til semifinalen!

Hei blogg verden, hei internett venner.

På Tirsdag denne uken var jeg på photoshoot hos fotograf og eks toppmodell Ann Kristin Støveren. Hun holder forresten til på Hønefoss hos https://www.futuria.no. I timene vi holdt på i hennes studio fikk jeg masse gode tips, triks og mye latter. Denne kule og smellvakre dama kan ALT innenfor modellyrket. Hun har jobbet som toppmodell i Milano, Paris og New York og da hun jobbet i New York bodde hun faktisk i leiligheten til Eileen Ford. (For de av dere som ikke vet hvem det er, var hun supermodellenes mor. Hun og ektemannen startet opp Ford Models og det var et av verdens største modellbyråer fra 1946-1995).

 Jeg har sett og lest gjennom de andre deltakernes semifinale bilder og blogginnlegg. Jeg har blitt så inspirert av å lese deres historier og engasjementet for denne konkurransen. Det hadde vært såååå fint å få vært med videre!

Jeg fikk bildene fra photoshooten idag, og folkenssss. MITT HJERTET!!! Så fornøyd med bildene og elsker de alle. Her er noen av favorittene mine: 

Portrettbilde 

Helfigur

 

Idrettsantrekk

 

Fritidsantrekk 

Cocktailkjole 

 

Ønsk meg lykke til!!!

-Sofie

 

For samarbeid kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Instagram: @sofiemugaas

Invitert i studio
Tune in kl 12 i morgen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på