fbpx

Mitt første radio intervju!

thumbnail_IMG_6198

Hei kjære leser! <3

Først og fremst håper jeg alle sammen har en fin lillelørdag og en god uke så langt!

Mitt første radiointervju

Tiden har gått så fort etter at jeg meldte meg på Miss Norway konkurransen, noe jeg setter utrolig stor pris på. Det er så kjekt å ha småting å se frem til! 

Mandag 25.01 hadde jeg mitt første direktesendt radio intervju på Jærradioen, det var utrolig gøy men også litt skummelt! Direkte er alltid litt skummelt, for da kan man ikke redigere om du sier noe feil for alt er live. Men det gikk veldig fint til å være første gangen <3 Morgenshowet som jeg deltok på ble sendt på hele 4 radiostasjoner rundt om i Rogaland distriktet. Jeg snakket om min deltagelse i Miss Norway, min mobbehistorie (Min reise fra mobbeoffer til Miss Norway deltager! DEL 1,Min reise fra mobbeoffer til Miss Norway deltager! DEL 2) og ikke minst mine hjertesaker om mental helse og kroniske sykdommer (Min Hjertesak - Kronisk Sykdom). Intervjuet varte i 7-8 minutter, men det gikk så fort! Helt ærlig føltes det ut som jeg snakket i 2 minutter! Tiden går så fort når du snakker om noe som du virkelig brenner for. 

Her er noen bilder fra mandagen.

Jeg ønsker alle sammen en flott Onsdag! Jeg skal iallefall kose meg med håndballkampen i VM Norge - Spania i kveld. <3

Ha en fantastisk dag ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook 

Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Psykisk helse i en pandemi
Last weekend

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Kristin Elise Schade på torsdag 28. januar 2021 14:37

Gøy - så flink du er!!

0
Gøy - så flink du er!!:D

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på