fbpx

Mitt første radio intervju!

thumbnail_IMG_6198

Hei kjære leser! <3

Først og fremst håper jeg alle sammen har en fin lillelørdag og en god uke så langt!

Mitt første radiointervju

Tiden har gått så fort etter at jeg meldte meg på Miss Norway konkurransen, noe jeg setter utrolig stor pris på. Det er så kjekt å ha småting å se frem til! 

Mandag 25.01 hadde jeg mitt første direktesendt radio intervju på Jærradioen, det var utrolig gøy men også litt skummelt! Direkte er alltid litt skummelt, for da kan man ikke redigere om du sier noe feil for alt er live. Men det gikk veldig fint til å være første gangen <3 Morgenshowet som jeg deltok på ble sendt på hele 4 radiostasjoner rundt om i Rogaland distriktet. Jeg snakket om min deltagelse i Miss Norway, min mobbehistorie (Min reise fra mobbeoffer til Miss Norway deltager! DEL 1,Min reise fra mobbeoffer til Miss Norway deltager! DEL 2) og ikke minst mine hjertesaker om mental helse og kroniske sykdommer (Min Hjertesak - Kronisk Sykdom). Intervjuet varte i 7-8 minutter, men det gikk så fort! Helt ærlig føltes det ut som jeg snakket i 2 minutter! Tiden går så fort når du snakker om noe som du virkelig brenner for. 

Her er noen bilder fra mandagen.

Jeg ønsker alle sammen en flott Onsdag! Jeg skal iallefall kose meg med håndballkampen i VM Norge - Spania i kveld. <3

Ha en fantastisk dag ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook 

Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Psykisk helse i en pandemi
Last weekend

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Kristin Elise Schade på torsdag 28. januar 2021 14:37

Gøy - så flink du er!!

0
Gøy - så flink du er!!:D
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på