fbpx

Hetset for utseende - Presseoppslag i Altaposten

Screenshot-2022-03-04-134701

Hei alle sammen!

Jeg var så helding at jeg fikk intervju hos Altaposten forrige uke, men fikk ikke skrevet om det fordi jeg har vært sengeliggende med luftveisinfeksjon og mye annet hele forrige uke (Er heldigvis ikke COVID!)

I intervjuet med Bjørn M. Lyng snakket jeg om veldelighetsarbeid her i Kirkenes, og om de forskjellige frivillighetsorganisasjonene jeg har meldt meg på.

Jeg snakker også om negative kommentarer på utseendet mitt, samt om rasistiske kommentarer.

Jeg snakker også litt om forberedelser til finalen.

Artikkelen kan leses HER.


Ønsker du å jobbe med meg, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å kontakte meg på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller melding på Facebook eller Instagram!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Fin turterreng i Kirkenes
Dinner at the Principal in York xx

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på