fbpx

Morgenstund – er «gull» i grunn!

*Sponset*

Har du husket alt til sommerbryllupet?

Morgengave er en gammel tradisjon som går ut på at brudgommen gir en gave til bruden morgenen etter bryllupet.

Det kan for eksempel dreie seg om et smykke, som for eksempel denne vakre håndlagde allianseringen med 5 diamanter, som er svakt buet, laget av gullsmed Herman Rønning.
En gave til henne som gjør verden litt bedre!

Håndverk av ypperste kvalitet!

Gullsmeden Herman og Siseløren Cathrine er begge opptatt av at gamle tradisjoner som godt håndverk vedlikeholdes. Begge to jobber på verkstedet som er selve «hjertet» i butikken.

Her lager de smykker etter kundes ønsker om eget design, i tillegg til å utføre alt av reparasjoner, omsmelting, gravering og innsetting av steiner.

Siselering er et sjeldent, gammelt håndverk, som går ut på å lage mønstre i metall ved å slå dem inn, i motsetning til gravering, der mønstrene risses inn.

Går du med gifteplaner, eller skal ha bryllup i sommer, og vil ha ringer som oser av tradisjon, varme og sjel, vil jeg anbefale dere på det varmeste å legge turen innom Gullsmedbutikken Ragnar Rønning som ligger på Tønsberg Torv. 

Her vil du få den helt spesielle «morgengaven» til din utkårede, eller dere kan være med i prosessen med å designe deres egne gifteringer, både med og uten diamanter, av ypperste håndlagede kvalitet <3

Herman og Cathrine oppfordrer dere til å gi de utfordringer, da de begge elsker faget sitt <3

Butikken og verkstedet finner dere øverst på torvet i Tønsberg

Tlf:333 12345

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.gullsmeld-rr.no

Rom Eiendom
Min siste tur før finalen - Bodø
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på