fbpx

Ny shoot!

83253807_605367256693105_7586867369683714048_n

I går ble det en ny shoot med Rose. Hun er en veldig dyktig fotograf. Det var ganske nytt for min del, mange gode ideer. Ble mange unike bilder, med nytt uttrykk.

Hun hadde leid studio i Sandefjord. Vi holdt på i to timer, å det var veldig koselig og morro. Hun fikk meg til å føle meg komfortabel, noe som hjelper veldig på om man er litt stiv og reservert. Har fortsatt mye å trene på, men det kommer.

Det kommer flere shoots fremover. Er veldig positivt at jeg får øvd meg på dette fremover. Trives godt bak kameraet, å er noe jeg vil forsette med etter konkurransen også. Man må bare øve og øve, å få erfaring med hva som funker og ting som ikke funker like bra. Øvelse gjør mester.

Instagrammen til Rose: https://www.instagram.com/hjertevarm/

 

 

 Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️

Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
Facebook: Matilde Lundh Forberg

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Something to think about
I Valdres avisa
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på