fbpx

Nye høstbilder!

Hei dere :)

Foto: Anette Schive

Som jeg har nevnt tidligere er høsten virkelig favorittårstiden min, naturen på denne tiden av året er virkelig helt unik, og selvom det blir kaldere ute, føler jeg en spesiell varme og ro, av hvor vakkert alt er! 

I slutten av forrige uke var jeg derfor ute å hadde en ny shoot med fokus på å kapre noe av den flotte høst-følelsen i bildene. Jeg tok bilder med en fotograf jeg ikke har jobbet med tidligere, nemlig fantastiske Anette Schive! Hun er virkelig en utrolig dyktig fotograf, og fikk frem akkurat den følelsen jeg ønsket i bildene. 

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og håper virkelig dere liker de også! :) 

Jeg kommer til å dele det opp i to deler, og poste flere bilder fra denne shooten veldig snart også! Og om du ønsker sjekke ut mer av Anettes arbeid kan du gå til Instagram-profilene hennes. Linker de her: @anette_schive, @sunlight_by_anette
__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemme teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Sport - Stor del av mitt liv!
Den gode naboen, alle trenger en!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på