fbpx

Ønsker du å jobbe med meg- Her finner du nettsiden min

For eventuelle fremtidige samarbeidspartnere, har jeg en egen nettside, (madeleinemalmberg.com). Dersom du er interessert i å jobbe sammen med meg, ta gjerne kontakten per e-post eller ring. På nettsiden min finner man alt fra tidligere fotoshoots, informasjon om personlige trekk, personlig brev og kontaktinformasjon. Nettsiden blir fortløpende oppdatert, etter nye oppdrag. Sponsorer som ønsker å samarbeide med meg vil bli markedsført på nettsiden og andre sosiale plattformer. Jeg ønsker å jobbe med fotografer, makeupartister, fremtidige sponsorer, veldedighetsorganisasjoner og jobber innenfor film og lignende.    Ta kontakt via nettsiden min, eller på email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

10 tips om mat og helse!
Zanzibar- opplevelse for livet

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på