fbpx

Zanzibar- opplevelse for livet

Zanzibar byr på noen av verdens vakreste naturområder. Ved å reise rundt på øyen kan man oppleve alt fra delfiner, skilpadder, kameleoner, slanger, aper og mye mer. I tillegg kan man reise med båt til mystiske eksotiske øyer, som byr på flere hundre år lange historier. Lokalbefolkningen tar deg også med til magiske øyer som kun kommer til syne når det er lavvann. Ønsker man å oppleve bylivet i Zanzibar, kan man reise til Stone town. Her kan man blant annet oppleve gigantiske markeder, gamle bygninger som tilhørte trekanthandelen på 1500- 1800 tallet, og samtidig få et innblikk i hvordan lokalbefolkningen lever.  I tillegg finnes det utrolige strandrestauranter langs hele kysten som byr på lokal kultur. På strendene pleier lokalbefolkningen å møtes på ettermiddagen og kveldene for å drive med ulike aktiviteter, alt fra akrobatikk, dans og turn til fotball og andre ballspill. Det blir også vist til kulturell musikk, knyttet til Tanzania sin kultur. Man kommer imøte mange ulike hjemmelagde instrumenter. Om du ønsker å skape minne for livet, og samtidig ønsker å reise til et litt mer ukjent sted, så anbefaler jeg på det sterkeste å reise til Zanzibar. Om du ønsker tropisk ferie som byr på ekstraordinær natur, fantastisk kultur og hyggelige mennesker, så er dette rett sted å reise. Det å kunne reise er spesielt viktig for å skape et selvstendig innblikk av verden, hvor kun en selv kan bedømme egne sanseinntrykk. Ved å reise utvider man egen komfort sone, selvstendiggjør seg selv og ikke minst utvider eget tankesett. Jeg ønsker alle å gi seg ut på sine drømmereiser. Vi må slutte å vente på rett mulighet, isteden bare gripe sjansen å dra. Helt til slutt, om man reiser til et mindre økonomisk utviklet land, anbefaler jeg å gi tilbake til befolkningen. Det krever ikke alt for mye. Med omtanke og samarbeid kommer man en lang vei. (Ønsker du å lese videre på veldedeighetsprosjektet mitt i Zanzibar, kan du bla lengre ned på blogg innleggene mine)
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ønsker du å jobbe med meg- Her finner du nettsiden...
Dette er UTROLIG viktig for meg

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på