fbpx

På topp da bunnen ble nådd

 

Til deg som sitter med bladet i hånden og håper på bedre tider!

Hei alle!

I dag har jeg tenkt å fortelle deg en historie fra en som er en del av alle de andre. Alle de som ikke blir sett på som en del av oss og alle de som er outsidere. Jeg har tenkt å snakke om de som står med bladet i hånden og håper på bedre tider.

Alle i denne tiden har et annerledes liv. Det er et liv det kan være vanskelig å vite hvordan man skal finne en rytme i livet. Og nå som samfunnet har begynt å åpne litt opp er det vanskelig å skille mellom helt åpent og litt åpent. Vi sitter dag inn og dag ut og sutrer over at vi ikke fikk dra på hytta i påskeferien, at vi ikke kan møte venner som før og at man mister to måneder av ungdomstiden. Tenk på de som har mistet hele eller store deler av livet...

Da jeg var på Sandvika Storsenter forrige uke møtte jeg verdens søteste dame. Hun stod og solgte =Oslo. Hun selger =Oslo for å få råd til det hun trenger. Vi stod og snakket med henne en liten stund for å gi et lite ekstra lysglimt i en hverdag. I stedet for enda en avvisning fra det siviliserte samfunnet møter hun to hyggelige og imøtekommende mennesker.

På de 15 minuttene vi stod og snakket fikk vi hele livshistorien hennes. Ut ifra de minuttene vi snakket kan jeg fortelle at denne damen har levd i omsorgssvikt fra da hun var liten. Hun har en far som nekter å ha kontakt med henne om en mor som påstår at datteren har en demon levende inni seg. Hun har heldigvis fått en erstatning for tapt barndom, dessverre var det allerede for sent da hun fikk denne erstatningen og den ble nok ikke brukt korrekt.

Hun har i tillegg fått to barn og noen barnebarn. Jeg er helt sikker på at alle foreldre og besteforeldre der ute vet hvor mye barn betyr, ja barnebarn også. Kanskje nok til å redde en stakkars dame opp fra den onde spiralen, eller kanskje ikke. Se for deg at ting faktisk begynner å gå din vei. Du har familie og barn. Ting begynner å bli bra. Men tenk deg, en tidligere rusmisbruker, som har hatt et vanskelig liv hele livet. Også dør det ene barnet ditt. Datteren din dør. Hva gjør du da? Hva gjør du når du endelig er på topp også når du bunnen?

Jeg ønsker å dele denne historien med dere fordi jeg håper den går like mye inn på dere som på meg. Jeg håper dette kan få folk til å skjønne og innse at det er ikke alltid deres feil at de ender der de ender. Ofte har de opplevd tragedier allerede i ung barndom. Hennes historie styrker påstanden om dette. Hvis du blir fortalt allerde fra da du er liten at du har noe ondt inni deg, ja da tror du det da. Da er du allerede dømt til å få et vanskelig liv. Et liv som startet med omsorgssvikt.

Så til deg som går forbi med nesen høyt i været, som fnyser av dem eller som slenger ubehagelige kommentarer til en allerede ødelagt person. Vær så snill, smil litt i stedet. Kanskje du redder dagen deres<3

En klem fra meg, Christina<3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Nye bilder i dress
Fake bacon- the best veggie recipe!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på