fbpx

Photoshoot + ny fotograf ?

Hei

Fotograf: Daniel Millan

Da har jeg fått bildene mine, og her er noen av de! Daniel er utrolig dyktig fotograf som jeg anbefaler til alle der ute! Man ser at han har erfaring som fotograf, og det var utrolig gøy å kunne ta bilder med han. Daniel holder seg for det meste i Oslo, så dere kan enten ta direkte kontakt med han eller via meg. 

Gleder meg allerede til å kunne ta flere bilder med han. Men akkurat nå så har jeg 3 utrolig hektiske uker som venter meg, men gleder meg utrolig mye med litt påskeferie til slutt. Ser frem til helgen, der det er noen ting jeg skal få gjort ferdig. Kommer tilbake til dette i løpet av helgen, inntil da får dere alle ha en fin uke. Så snakkes vi snart igjen.

 

Fotograf: Daniel Millan

 

Husk å send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du eller en du kjenner har lyst til å samarbeide med meg! 

Ha en fin dag videre! 

Min andre catwalk kurs
Den siste tiden!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på