fbpx

Den siste tiden!

Hei alle sammen!

 

Det har ikke skjedd så mye i det siste, men lørdagen som var møtte jeg noen av jentene som også er med i Miss Norway noe som var koselig. Håper at jeg får sjansjen til å møte de andre også etterhvert.

Det har vært catwalk kurs i det siste også, men jeg har dessverre ikke fått muligheten til å delta på det noe som er veldig dumt. I og med jeg studerer deltid så har jeg en del workshops (skole) på helg, fra morgenen - kveld lørdag og søndag. Etter mye frem og tilbake så ble dette utsatt så dumt at jeg ikke fikk dratt på catwalk kurset allikevel.. Håper at jeg kan få til noe privat etterhvert for trenger å trene på gå i høye hæler. Dette er ikke i min sterke side, jeg er stort sett bare vant med å med støvler osv hjemme på gården. Så trenger å øve meg. Dette er også noe jeg gjør hjemme i hybelen min.

Dersom du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg så er det bare å ta kontakt på mailen min: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller mobil: 92691392

instagram: amyemclaren

 

Hilsen Amy

Photoshoot + ny fotograf ?
Behandling hos min sponsor Hvil Vingene AS!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på