fbpx

Presseoppslag hos H-A

God kveld!

Foto: Roger Myrland

Håper alle har hatt en fin helg! 

Da har jeg reist hjem til min kjære familie, og skal tilbringe noen uker med de. Men dere lurer kanskje litt mer på hva som har skjedd i det siste, og hva jeg egentlig har drevet med? 

Dagen min gikk ut på å få tatt noen nye bilder. Dere som bor i Drammen eller i nærheten, så vil jeg personlig anbefale dere å kontakte Roger for utrolig fine bilder! PS: Kommer flere bilder på bloggen!

Meste parten av tiden min har gått på å bli ferdig med eksamener, og nå er det bare siste som gjelder. Utenom det så var jeg en liten tur i Oslo på fredag, og om noen dager får dere vite hva jeg gjorde der!

I løpet av den tiden jeg var på Hamar, så ville nemlig H-A skrive om meg. Det koster bare 5,- for 5 uker, så ta gjerne opp din telefon eller PC.

Klikk på linken, så får du lese artikkelen: https://www.h-a.no/2020/nyheter/donjeta-23-vil-bade-bli-handballtrener-og-miss-norway-2020/  

 

 

Det er også enda mulighet for å stemme på meg!

 

SMS: MISSU 7 til 1963

 

(20 kr, per stemme)

 

Eid Mubarak til alle fine muslimer der ute!

 

Klem Donjeta 

 

PS: Om du eller en du kjenner ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Helgen min
Jakten på perfeksjon!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på