fbpx

Radio Rilindja - Intervju

God kveld 

 

Som jeg lovet dere sist, så skulle fortelle dere hva jeg gjorde i Oslo på fredag. Jeg var i et intervju hos Radio Rilindja. Det er første gang jeg utførte et slikt intervju, men må bare si at det virkelig var en spenning. 

Det er viktig å utfordre seg selv her i livet, og ikke alt man må gjennom er alltid like lett. Derfor er det viktig å vite at man alltid lærer, så til alle der ute ikke vær redd. Det å utfordre seg selv må ikke være noe negativt.

Så husk alle sammen! Det er ikke farlig å utfordre seg selv her i livet, på den måten vil hver enkelt tørre å beherske hver eneste frykt livet bringer deg.

 

Før dere trykker på linken, vil jeg bare nevne at jeg mente å si "Sør-Afrika". Haha, dere forstår etter å ha hørt på intervjuet!

 

Her er linken til intervjuet: https://www.youtube.com/watch?v=1UhEwNStdqY&feature=share&fbclid=IwAR0dzViu7kMsgHzpzJm03S6gw5Vr8uCc04-RnJgDnX-S-ScVpRvDVzBAv-k

 

 

Det er fortsatt mulighet til å stemme på meg

 

SMS: MISSU 7 til 1963

 

(20 kr per stemme) 

 

PS: Om du eller en du kjenner har lyst til å samarbeide

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Ha en fin kveld videre!

 

Photoshoot
Kommune-administrator for Clean Shores
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på