fbpx

Photoshoot

Hei

Foto: Roger Myrland

Her har dere noen flere bilder fra shooten jeg hadde på søndag. Jeg ble utrolig fornøyd med bildene, og Roger bor ikke så langt unna Drammen. Dere kan også ta kontakt med meg, så kan jeg videresende dere til han.

Veldig enkle og naturlige bilder! Det gode med Roger er at han kan også stille opp i siste liten. For meg passer det ganske bra med tanke på at jeg har pendlet en del fra Hamar til Drammen, og er ganske spontan hehe!

Dere tenker sikkert "Hvordan turte hun å stå over fossen?" Skal innrømme at jeg fikk hjelp av en mann som var til stedet og fisket, prøvde å gå over selv. Men selve strømmen skremte meg litt, haha! Men igjen så var det gøy, synes det er utrolig kult at jeg fikk tatt et slikt bildet.

 

Ønsker du å stemme på meg?

SMS: MISSU 7 til 1963

(20kr per stemme) 

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Til dere som ønsker å samarbeide med meg!

 

Ønsker alle en fin dag videre!

 

Den siste tiden og en stor dag!
Radio Rilindja - Intervju
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på