fbpx

Photoshoot

Hei

Foto: Roger Myrland

Her har dere noen flere bilder fra shooten jeg hadde på søndag. Jeg ble utrolig fornøyd med bildene, og Roger bor ikke så langt unna Drammen. Dere kan også ta kontakt med meg, så kan jeg videresende dere til han.

Veldig enkle og naturlige bilder! Det gode med Roger er at han kan også stille opp i siste liten. For meg passer det ganske bra med tanke på at jeg har pendlet en del fra Hamar til Drammen, og er ganske spontan hehe!

Dere tenker sikkert "Hvordan turte hun å stå over fossen?" Skal innrømme at jeg fikk hjelp av en mann som var til stedet og fisket, prøvde å gå over selv. Men selve strømmen skremte meg litt, haha! Men igjen så var det gøy, synes det er utrolig kult at jeg fikk tatt et slikt bildet.

 

Ønsker du å stemme på meg?

SMS: MISSU 7 til 1963

(20kr per stemme) 

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Til dere som ønsker å samarbeide med meg!

 

Ønsker alle en fin dag videre!

 

Hektisk tid fremover!
Radio Rilindja - Intervju
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på