fbpx

Skal du ut å reise i sommer?

 


Photo: Are Simensen, Makeup: FixMe Hud-og kroppspleie AS

//Sponset


Hei!

Skal du ut å reise i sommer? Har du reisevei til flyplassen og du gjerne vil slippe den dersom du har flight sent på natt eller tidlig morgen? Da vil jeg anbefale overnatting på Clarion hotel & congress Oslo Airport som er lokalisert 7 minutter fra Oslo Lufthavn. I sommer får du gunstige priser, og det er lett å komme seg dit med hotellets shuttle buss som går kontinuerlig mellom hotell og flyplass.

Reiser du før frokosten begynner kan du bestille early bird frokostpakke som hentes i resepsjonen ved avreise. Dersom du ikke reiser før utpå morgenkvisten betyr det at du har god til til å utforske den bugnende frokostbuffeten hotellet har å by på.

Mye av matvarene som serveres på hotellet er økologiske og alt er fritt for palmeolje.
Det er også tydelig allergimerking i buffeten slik at du slipper å bekymre deg dersom du har noen allergier. Glutenfrie alternativer er også alltid tilgjengelig.

Om man velger å bo på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport bidrar man også til at barn utsatt for menneskehandel får en tryggere natts søvn. Dette er et samarbeid mellom Nordic Choice Hotels og Unicef, samarbeidet heter Sweet Dreams og budskapet er Your Sweet dreams make children dream sweet!  


Her kan du bestille rom og lese mer om hotellet:
Nettside: her
Telefon: 62949494
E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Sommertips!
Videoblogg: Slik får du rumpa til å se bra ut
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på