fbpx

Sommertips!

Er du som meg… starter ferien med å kjøpe inn mascara og da MÅ den være vannfast, for du skal vel bade med den. Så tester du den ut og kommer frem til at den ikke var så bra som du hadde håpet. Så du bruker heller den som ikke er vannfast. Ikkesant. Så ender du opp som en panda på stranden før du vet ordet av det. Sorte ringer rundt øynene. Så etter maaange forsøk bestemmer du deg for å gå uten sminke.

Er det bare meg som hvert år gjør dette? Ender ut med å adresserer pakker til Kroatia og styrer på. Gir seg liksom aldri og blir aldri så bra som det kunne blitt. Så NÅ dere har jeg tidenes sommertriks og anbefaling her! Vippeekstensjons! Var hos Christine Berger på Skin Beauty By Christine og fikk satt på vipper! Love, love, love em! Volumvipper, altså at hver vipp har tre vipper som er festet sammen , og som igjen festes på en av dine naturlige vipper. Altså forskjellen fra singelvipper og volumvipper er at singelvipper er kun en vipp, mens volum har tre festet i en. Håper det ga mening..? Men er såå fornøyd! Fjeset mitt ser jo helt annerledes ut nå, og vippene er freshe selv klokken 7 om morgenen! Christine nevnte også at de ekstensjonvippene som ikke ”vil” være på kommer til å falle av (det er helt naturlig), men jeg har ikke mistet en vipp en gang! Og det beste av alt er at de tåler vann! Du kan erstatte dårlig mascara med vipper, og faktisk legge vekk alt av øyensminke! Det føles så utrolig deilig. Christine er også utrolig flink på å sette de på, og det er alltid kjempehyggelig å være innom henne! Anbefales kjempemasse!

 

Gjerne sjekk ut siden hennes for timebestilling og flere bilder:

https://www.facebook.com/skinbeautybychristine/?fref=ts

 

eller på Instagram

@skinbeautybychristine

 

 

 

 

m

 

 

 

 

 

 

 

Nå kan du høre mitt intervju på Jærradioen!
Skal du ut å reise i sommer?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på