fbpx

Døgnet mitt time etter time

Jeg gleder meg til finale

 

 

 

Natten til i dag:

Det er to dager til finale! Om man regner med at det er over midnatt, dere skjønner tankegangen min. Jeg gleder meg, og dette er en virkelig stor opptur som jeg ser så frem til! Kjolen er klar, øyevippene er lagt, neglene er satt på og kofferten er pakket… okei nå lyver jeg - den ser ut som om noen har siktet på den fra 100 meters avstand og håper på at klærne bretter seg selv. Den er altså ikke pakket, eller delvis. I morgen tidlig har vi tenkt å komme oss i vei ned til Oslo. Hele familien skal sammen på roadtrip dit. Så skal vi hente kjolen hos Lina-Therese litt senere. Kanskje blir det noen bilder også, men ingenting er for sikkert ennå. Dette blir moro! Jeg GLEDER meg i alle fall til å komme nedover til fine hovedstaden og faktisk konkurrere i finalen i Miss Norway 2016! Hvor sykt høres ikke det ut da?

 

 

Klokken 12:03:

Vi skulle dra ni? Hmm, MEN vi er på kjøretur nedover til Oslo nå! YEY! Stappet full bilen og vi ruller nedover. Rastepass med medbrakt mat slår heller aldri feil! Skulle gjerne oppdatert med litt bilder men sannheten er at mobilen min er ødelagt, ikke litt knust nei, men den skrur seg ikke på..(???) så jeg bruker min gamle mobil, uten simkort - siden mitt er klippet. Ja sånnt skjer! Flere updates kommer!

 

Klokken 19:10:

Let så skal du finne sa en klok dame, også kalt mormor. Vi er i Oslo, men det er ikke en eneste parkeringsplass… Vi har kommet til utenfor leiligheten, men parkering, hmm. Lille hvite bilen ble plutselig veldig stor når man skal parkere, og er det ledig kan du banne på et det er en innkjøring, slik at man ikke kan stå der allikevel.

 

Klokken 19:30:

Vi er i fremme! Og i en nydelig leilighet også da! Meg og lillesøster på rom sammen og greier! Så nå skal vi komme oss i orden før vi skal i vei å hente selve finalekjolen!

 

Klokken 21:15:

Vi ruller videre på finalekjole henting! Det er faktisk den flotteste kjolen jeg noen gang har sett! Den er over all forventning!! Kan ikke vente med å vise dere eller bruke den i finalen! Den er helt sykt fin! Og yes vi kjørte oss bort på tur tilbake. Havnet i tuneller og tilbake der vi startet. GPS-en slet like mye som hodene våre, og jeg da… som ikke har det minste peiling på hvor vi skal. MEN vi kom oss tilbake! Fikk oppleve Oslo fra litt andre steder.

 

Klokken 22:45:

Da ble det sushi og pasta på sushiplass her i Oslo! Det er så godt da! Min favoritt er maki med laks.

 

Klokken 02:16:

Nå sitter jeg i leiligheten og spiser sjokolade. Usunt men jeg tror det er sundt å være usunn også. Skjønner dere meg? Så har jeg prøvd kjolen med sko! Gud SÅ FIN! Tusen takk til Lina-Therese som har designet og laget den! Er tom for ord jeg! Dette er over all forventning! Så blir vel sittende våken og planlegge det siste. Er så deilig når alle sover, og du bare sitter der liksom. Bare eksisterer på en måte, etter en lang dag. Da kan man tenke klart - i alle fall jeg.

 

 

Så nå er det ikke lange igjen til finalen! Det er utrolig nok i morgen!

 

Lillesøster og meg på biltur

 

Så snakkes vi! Og dereeee, GJERNE stem på meg ved å sende MISSU 13 til 1964 :)

 

 

Finale Kjolen!
Svar på spørsmål jeg blir ofte stilt + dagens outf...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på