fbpx

Svinndalposten

Daniel-M

Hei fine dere!

Som jeg tidligere har fortalt, kommer jeg fra et lite tettsted som heter Svinndal. Og en tradisjon i nesten 40 år er at avgangselevene på Svinndal skole gir ut Svinndalposten. Jeg selv gikk på Svinndal skole, og var med på å lage denne avisen da jeg var avgangselev. Jeg synes det var utrolig kult da jeg ble spurt om å stille for intervju, i avisen som jeg en gang selv var med på å lage. 

Intervjuet mitt er det to jenter fra 7. klasse som har skrevet, og er jo ikke et klassiskt "avisintervju". Her ble det både spørsmål om Miss Norway, og litt om mine favoritt tv serier, mat osv. 

Avisen selges vanligvis på 17. mai, noe som dessverre ikke ble mulig i år. Elevene var derimot kjempeflinke til å annonsere avisen, og de gikk dør til dør for å selge.

 

SMS stemmingen har startet, kunne du tenke deg å gi meg din stemme? Send "MISSU 8" til196. 20kr per stemme. Setter utrolig stor pris på hver enkelt stemme.

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

 

 

 

Siste tiden.
Nye bilder i dress
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på