fbpx

Fokus på?

Hei

Det er veldig mye som er på vei. Alle kantene blir fullt opp, men hva bør man ha fokus på når det eventuelt blir mye på en gang? 

 

Kan prate utifra egne erfaringer. Har følt før og akkurat nå så skjer det veldig mye på en gang, men det er utrolig viktig at man fokuserer på en ting om gangen. Enn å tenke på flere ting samtidig, og hva som må gjøres. Det sies at indre stress kan føles ut som noe som er utrolig tungt mer enn ytre stress. Derfor vil jeg si til dere, husk at uansett hvor mye du har å tenke på eller å gjøre, prøv å tenk igjennom hva som må bli ferdig først eller unnagjort. 

Dette er en ting jeg sier til meg selv hverdag, regner med at vi alle er enig om at stress generelt ikke er sunt. Eventuelt om du/dere føler stress kicker inn, ta deg en tur på trening, gåtur eller noe du vet som kan hjelpe deg med å roe deg ned. Anbefales på det sterkeste, for det hjelper til slutt.

Vet at det er en del som fortsatt venter spent på flere bilder som skal komme ut. Og kan si dette, de er på vei. 

Ta kontakt om du eller en du kjenner vil samarbeide med meg,  og støtte meg gjennom konkurransen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Tanker som vandrer på frifot
Sunn og god frokost
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på