fbpx

Tanker

Det skjer så mye! Tiden flyr forbi og sommeren nærmer seg. Ferie, sol, sommer, reiser. Hva mer? Jeg skal til Tyrkia i sommer, og Kroatia. Også går finalen i konkurransen av i juli! Det vet dere vel. Jeg gleder meg så masse til å reise. Oppdage nye steder og skape nye minner. Det aller beste jeg vet tror jeg faktisk er reising. Både alene men aller helst sammen med noen man er gald i. Når jeg og mamma reiser sammen blir alltid turen perfekt. Vi er så like på det vi liker å finne på når vi først er ute å reiser. Gleder meg masse til å reise i sommer. Kjøreturer og musikk, sol, sommer og venner! Blir også snart myndig og 18!

 

Vet jeg nevnte litt om finalekjolen også og fargen på den er bestemt nå! Mønsteret og stoffet også og prøvemodellen er allerede ferdig! Dette er så sykt spennende da! Så gleder meg til å se kjolen når jeg kommer nedover til Oslo neste fredag.

 

Ellers så er hodet mitt fylt opp av tanker. Hvor glad jeg er i mennesker rundt meg og hvor heldig jeg er. Det er stadig mennesker som spør om konkurransen. Det kommer mail av folk jeg ikke kjenner som har sett på Instagram og ønsker lykke til! Hvor HYGGELIG er ikke det? Mennesker overalt støtter dette og det setter jeg så stor pris på! Det er ikke til å legge skjul på heller at mange forbinder slike konkurranser med de superslanke modellene og selvfølgelig føler man seg ikke alltid like komfortabel når man blir sammenliknet, men dette er en konkurranse hvor du ikke trenger å sulte deg for å vinne. Du trenger ikke være syk. Syk er ikke kult og du trenger ikke det heller. Skjønnhet kommer fra innsiden, så det at denne konkurransen fokuserer på andre ting er inspirerende og bra! Og et forbilde bør være et sunt et. Jeg sier ikke at jeg er bra å se opp til og når noen kaller lille meg for et forbilde. Hva i alle dager tenker jeg hver gang, haha.

Fingrene mine flyr over tastaturet nå men jeg har så mange tanker i hue (som trøndærne sier).

 

Dette ble lengere enn planlagt, men jaja. Vi snakkes dere. Har dere forresten lagt merke til at jeg alltid skriver på kvelden? Haha me too. Liker godt å sette meg ned når det er stille og kveld og skrive. Da kommer det så mye mer ned.

 

- Nora Emilie :)

Kunsten å bli det du ønsker!
Videoblogg - 11 fakta om meg og mitt elsk/hat forh...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på