fbpx

Døgnet mitt time etter time

Jeg gleder meg til finale

 

 

 

Natten til i dag:

Det er to dager til finale! Om man regner med at det er over midnatt, dere skjønner tankegangen min. Jeg gleder meg, og dette er en virkelig stor opptur som jeg ser så frem til! Kjolen er klar, øyevippene er lagt, neglene er satt på og kofferten er pakket… okei nå lyver jeg - den ser ut som om noen har siktet på den fra 100 meters avstand og håper på at klærne bretter seg selv. Den er altså ikke pakket, eller delvis. I morgen tidlig har vi tenkt å komme oss i vei ned til Oslo. Hele familien skal sammen på roadtrip dit. Så skal vi hente kjolen hos Lina-Therese litt senere. Kanskje blir det noen bilder også, men ingenting er for sikkert ennå. Dette blir moro! Jeg GLEDER meg i alle fall til å komme nedover til fine hovedstaden og faktisk konkurrere i finalen i Miss Norway 2016! Hvor sykt høres ikke det ut da?

 

 

Klokken 12:03:

Vi skulle dra ni? Hmm, MEN vi er på kjøretur nedover til Oslo nå! YEY! Stappet full bilen og vi ruller nedover. Rastepass med medbrakt mat slår heller aldri feil! Skulle gjerne oppdatert med litt bilder men sannheten er at mobilen min er ødelagt, ikke litt knust nei, men den skrur seg ikke på..(???) så jeg bruker min gamle mobil, uten simkort - siden mitt er klippet. Ja sånnt skjer! Flere updates kommer!

 

Klokken 19:10:

Let så skal du finne sa en klok dame, også kalt mormor. Vi er i Oslo, men det er ikke en eneste parkeringsplass… Vi har kommet til utenfor leiligheten, men parkering, hmm. Lille hvite bilen ble plutselig veldig stor når man skal parkere, og er det ledig kan du banne på et det er en innkjøring, slik at man ikke kan stå der allikevel.

 

Klokken 19:30:

Vi er i fremme! Og i en nydelig leilighet også da! Meg og lillesøster på rom sammen og greier! Så nå skal vi komme oss i orden før vi skal i vei å hente selve finalekjolen!

 

Klokken 21:15:

Vi ruller videre på finalekjole henting! Det er faktisk den flotteste kjolen jeg noen gang har sett! Den er over all forventning!! Kan ikke vente med å vise dere eller bruke den i finalen! Den er helt sykt fin! Og yes vi kjørte oss bort på tur tilbake. Havnet i tuneller og tilbake der vi startet. GPS-en slet like mye som hodene våre, og jeg da… som ikke har det minste peiling på hvor vi skal. MEN vi kom oss tilbake! Fikk oppleve Oslo fra litt andre steder.

 

Klokken 22:45:

Da ble det sushi og pasta på sushiplass her i Oslo! Det er så godt da! Min favoritt er maki med laks.

 

Klokken 02:16:

Nå sitter jeg i leiligheten og spiser sjokolade. Usunt men jeg tror det er sundt å være usunn også. Skjønner dere meg? Så har jeg prøvd kjolen med sko! Gud SÅ FIN! Tusen takk til Lina-Therese som har designet og laget den! Er tom for ord jeg! Dette er over all forventning! Så blir vel sittende våken og planlegge det siste. Er så deilig når alle sover, og du bare sitter der liksom. Bare eksisterer på en måte, etter en lang dag. Da kan man tenke klart - i alle fall jeg.

 

 

Så nå er det ikke lange igjen til finalen! Det er utrolig nok i morgen!

 

Lillesøster og meg på biltur

 

Så snakkes vi! Og dereeee, GJERNE stem på meg ved å sende MISSU 13 til 1964 :)

 

 

  2177 Hits
2177 Hits

MIN REISE I MISS NORWAY

//Inneholder reklame

 

 

Fra starten til slutten

Dette året har jeg lært så utrolig mye! Jeg føler selv at jeg har blitt sterkere, lært mye om både meg selv og andre mennesker og fått oppleve så utrolig masse! Og når den første meldingen på mobilen plinget inn, om at jeg hadde kommet videre i konkurransen, var jeg verdens lykkeligste men også litt redd for å delta. Dette har vert drømmen fra jeg var lita, og lagde missebåndene av toalettpapir. Nå satt jeg med muligheten for å delta i hendene mine! I dag derimot, er det ni dager til vi står på scenen i Oslo! Så nå dere, tenkte jeg å fortelle dere litt om min reise i Miss Universe Norway 2016!

Foto Niclas Halvorsen 

 

 

Ting som vi har fått til underveis i konkurransen

 

Presseoppslagene

Radio Trondheim 5

Trd.BY 5 

Øyene 1 

Adressavisa

 

 

Foto Adressavisa 

 

Veldedig arbeid

 

Kirkens nødhjelp

Innsamlingen gikk til å hjelpe mennesker som sliter av fattigdom, og de siste årene har Kirkens nødhjelp nådd mennesker i katastrofesituasjoner, i flyktningeleirer og i fattige lokalsamfunn. De kjemper for at de fattige alltid skal ha tilgang til rent vann. Forurenset vann er en av årsakene til at svert mange mennesker i u-land dør. 

Hittil har de samlet inn 32 651 318 norske kroner og vi fikk samlet inn flere tusen kroner når vi igjennom Strindheim Kirke gikk bøsseinnsamling med årets konfirmantkull.

 

Siste bildet er lånt fra Kirkensnodhjelp.no

 

Sponsorene 

 

Det å få en samarbeidspartner tror jeg vi alle var enige om at kom til å bli vanskelig når vi startet med dette. Det å markedsføre seg selv godt nok til at noen vil satse på akkurat deg. Etter flere turer i Trondheim Sentrum og utallige mailer og telefoner, fikk jeg mine to herlige sponsorer! 

 

- Norane AS 

som tar posisjoner i fast eiendom.

 

- Skinbeauty By Christine

Skinbeauty består av to herlige jenter! Christine og Tonje. Christine som driver med alt av hudbehandlinger og vipper - ja egentlig det meste i fjeset, mens Tonje har peeling og skrubb på kroppen samt negler. 

 

 

Her ser dere vippene lagt av Christine 

 

 

Lina-Therese kjoledesigneren

Lina er kjolesponsoren min. Hun er ei utrolig dyktig jente! Kan ikke vente med å gå over scenen på finaledagen med kjolen hun har designet og sydd! 

 

 

Foto Lina-Therese

 

Høydepunkter i Miss Norway

 

Herlighet så mye jeg har opplevd i denne perioden på 6 og en halv måned, og jeg tenkte jeg skulle dele noen av opplevelsene mine med dere. 

 

Starten

Da meldingen tikket inn på mobilen min ble jeg utrolig lykkelig! Jeg opprettet en profil i 2013 også for å se hvordan det var. Hva jentene som konkurrerte gjorde for å nå så langt som mulig, men som 14/15 åring var det jo en selvfølge at jeg ikke kom videre. Jeg fikk øynene veldig opp for missekonkurranser, og skrev mailer til Miss Teen USA og alt annet av hva jeg kom over, om det var mulighet for å delta - noe det ikke var. Jeg fant også ut da et det er så utrolig mange useriøse missekonkurranser der ute. Husker jeg var utrolig skuffet når jeg innså at drømmen om å delta i en konkurranse i en missekåring Florida forble en drøm, og bestemte meg for at med en gang jeg er gammel nok for Miss Norway skal jeg delta! Jeg hadde også en dagbok fra TOPP hvor jeg skrev om drømmen. Helt uvirkelig å sitte å lese tilbake på dette nå og tenke at jeg faktis er i finalen, i konkurransen jeg drømte om for så lenge siden. 

 

 

Misseskolen i blogging, presse og sponsorer og Beauty-Camp

Følelsen av å sette seg på flyet på tur til Oslo for å gå på Misseskole var så uvirkelig. Det føltes så rart jeg jeg som 17 år hadde fått låv til å delta på dette. Yngst av alle og 8 dager før fristen for å fylle 18 gikk ut - 1 Juli. Misseskolen var lærerik og vi lærte om trappetrinnsystemet - altså hvordan vi skulle jobbe oss oppover i konkurransen. På beautycampen lærte vi også mye om hvordan vi skulle posere og gå på scenen av Martine, som ble kåret til vinner i fjord. 

 

 

Foto Armand Dommer 

 

Innsamling til Kirkens Nødhjelp

Sammen med årets konfirmanter i Strindheim Kirke fikk jeg muligheten for å hjelpe til å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp. Å samle inn penger til andre mennesker som trenger det er noe jeg brenner for! Å hjelpe andre mennesker er fantastisk, og det at så mange mennesker er med å gir støtte er så flott å se! 

 

Bildet er lånt fra kirkensnodhjelp.no

 

 

Kjoledesigneren Lina-Therese

Etter masse hjelp fra mange snille kvinner her i Trondheim, kom jeg i kontakt med flotte Lina-Therese! Dette må være et av de største høydepunktene! Makan til dame det der! Helt fantastisk tvers igjennom synes nå jeg! Vi møttes i Oslo for å se på stoff sammen, og kjolen jeg skal bruke i finalen er sydd av henne. Den er i marineblå! 

 

 

 

 

Beauty and Bubbles med skinbeauty

Så glad jeg ble når jeg fikk invitasjonen på facebook om jeg ville delta på en Beauty and Bubbles aften med samarbeidspartneren min Skinbeauty. Dette var at vi skulle kose oss sammen alle sammen. Vi var på salongen deres og koste oss med champagne og frukt mens vi hørte på foredrag om ulike kremer og behandlinger.

 

 

 

”Sommervikar” på Radio Trondheim

”Her kom det ei jente å banka på å sa ”Hei kan æ snakk?”” Et lignende sitat som dette kom fra Bård som er eier og driver av Radio Trondheim. Men når dagens radiomennesker er så travle så må man ty til andre muligheter, da. Så jeg endte opp med å få være på radio flere dager på rad. Jeg tenkte vi snakket om knappe 15 minutter, men dette ble til over to timer!! Personlig rekord over hvor lenge min stemme har vert på radio sammenhengende. Jeg fikk også prøve meg på å lese/synge sangen Firestone av KYGO. Herlighet, kan innrømme at jeg ikke har hørt det opptaket. Litt flau over det? Nesjda. 

 

 

 

Sumobryting som konkurranse

Da Adressavisa ringte å spurte om vi skulle få til et intervju med dem var jeg helt i 100. Med litt rem og tilbake endte vi ut med et vi skulle ta en duell i sumodrakt. Altså vi skulle ha på en stooor drakt også var det om å gjøre å få motstanderen ut av ringen. Jeg tapte, jaja det var utrolig morro uansett! 

 

 

 

 

 

 

Foto Niclas Halvorsen 

 

Det å delta i Miss Norway 2016 har vert en fantastisk reise! Det har vert mye hard arbeid og masse jobb, og du lærer over alt. Masse om verdier, meg selv og det med å være confidently beautiful! Klara som var med på Beauty-Campen sa i en setning at det vakre kommer fra innsiden, og la hånda på brystet. Det er sant dere, og noe vi alle sammen må huske på! Alle sammen er vakre, men de vakreste menneskene er de som stråler fra innsiden! 

 

Jeg unner virkelig jenta som får kronen på hodet den 30 juli! Uansett hvordan det går for min del er jeg utrolig mange erfaringer og ikke minst minner rikere! Jeg er så utrolig glad jeg meldte meg på dette! Og ikke mist tusen takk til alle som har støttet meg og kommet med positive innspill under konkurransen! 

 

 

Foto Armand Dommer 

 

 

 

 

  1496 Hits
1496 Hits

Sommertips!

Er du som meg… starter ferien med å kjøpe inn mascara og da MÅ den være vannfast, for du skal vel bade med den. Så tester du den ut og kommer frem til at den ikke var så bra som du hadde håpet. Så du bruker heller den som ikke er vannfast. Ikkesant. Så ender du opp som en panda på stranden før du vet ordet av det. Sorte ringer rundt øynene. Så etter maaange forsøk bestemmer du deg for å gå uten sminke.

Er det bare meg som hvert år gjør dette? Ender ut med å adresserer pakker til Kroatia og styrer på. Gir seg liksom aldri og blir aldri så bra som det kunne blitt. Så NÅ dere har jeg tidenes sommertriks og anbefaling her! Vippeekstensjons! Var hos Christine Berger på Skin Beauty By Christine og fikk satt på vipper! Love, love, love em! Volumvipper, altså at hver vipp har tre vipper som er festet sammen , og som igjen festes på en av dine naturlige vipper. Altså forskjellen fra singelvipper og volumvipper er at singelvipper er kun en vipp, mens volum har tre festet i en. Håper det ga mening..? Men er såå fornøyd! Fjeset mitt ser jo helt annerledes ut nå, og vippene er freshe selv klokken 7 om morgenen! Christine nevnte også at de ekstensjonvippene som ikke ”vil” være på kommer til å falle av (det er helt naturlig), men jeg har ikke mistet en vipp en gang! Og det beste av alt er at de tåler vann! Du kan erstatte dårlig mascara med vipper, og faktisk legge vekk alt av øyensminke! Det føles så utrolig deilig. Christine er også utrolig flink på å sette de på, og det er alltid kjempehyggelig å være innom henne! Anbefales kjempemasse!

 

Gjerne sjekk ut siden hennes for timebestilling og flere bilder:

https://www.facebook.com/skinbeautybychristine/?fref=ts

 

eller på Instagram

@skinbeautybychristine

 

 

 

 

m

 

 

 

 

 

 

 

  2394 Hits
2394 Hits

Tanker

Det skjer så mye! Tiden flyr forbi og sommeren nærmer seg. Ferie, sol, sommer, reiser. Hva mer? Jeg skal til Tyrkia i sommer, og Kroatia. Også går finalen i konkurransen av i juli! Det vet dere vel. Jeg gleder meg så masse til å reise. Oppdage nye steder og skape nye minner. Det aller beste jeg vet tror jeg faktisk er reising. Både alene men aller helst sammen med noen man er gald i. Når jeg og mamma reiser sammen blir alltid turen perfekt. Vi er så like på det vi liker å finne på når vi først er ute å reiser. Gleder meg masse til å reise i sommer. Kjøreturer og musikk, sol, sommer og venner! Blir også snart myndig og 18!

 

Vet jeg nevnte litt om finalekjolen også og fargen på den er bestemt nå! Mønsteret og stoffet også og prøvemodellen er allerede ferdig! Dette er så sykt spennende da! Så gleder meg til å se kjolen når jeg kommer nedover til Oslo neste fredag.

 

Ellers så er hodet mitt fylt opp av tanker. Hvor glad jeg er i mennesker rundt meg og hvor heldig jeg er. Det er stadig mennesker som spør om konkurransen. Det kommer mail av folk jeg ikke kjenner som har sett på Instagram og ønsker lykke til! Hvor HYGGELIG er ikke det? Mennesker overalt støtter dette og det setter jeg så stor pris på! Det er ikke til å legge skjul på heller at mange forbinder slike konkurranser med de superslanke modellene og selvfølgelig føler man seg ikke alltid like komfortabel når man blir sammenliknet, men dette er en konkurranse hvor du ikke trenger å sulte deg for å vinne. Du trenger ikke være syk. Syk er ikke kult og du trenger ikke det heller. Skjønnhet kommer fra innsiden, så det at denne konkurransen fokuserer på andre ting er inspirerende og bra! Og et forbilde bør være et sunt et. Jeg sier ikke at jeg er bra å se opp til og når noen kaller lille meg for et forbilde. Hva i alle dager tenker jeg hver gang, haha.

Fingrene mine flyr over tastaturet nå men jeg har så mange tanker i hue (som trøndærne sier).

 

Dette ble lengere enn planlagt, men jaja. Vi snakkes dere. Har dere forresten lagt merke til at jeg alltid skriver på kvelden? Haha me too. Liker godt å sette meg ned når det er stille og kveld og skrive. Da kommer det så mye mer ned.

 

- Nora Emilie :)

  645 Hits
645 Hits

Finalekjolen og møte med designeren!

Heiii deree!

 

I går var jeg nedover til Oslo for å møte Lina-Therese. Flyet gikk 12:00 så jeg var på Oslo S rundt halv 2, så vi møttes der og gikk ned på veldig hyggelig spiseplass og bestillte farris og juice. Vi tok mål av meg og så på skissene hun hadde tegnet, og kom frem til at vi hadde akkuart de samme favorittene og ideene. Kjolen blir kjempefin! Men farge og fasong får dere ikke vite helt ennå. Kan røpe at vi skal bruke en del forskjellig typer stoff, men ikke mer enn det foreløpig. Så var vi på tre stoffbutikker og så etter de fargene vi likte. HERLIGHET det finnes mye ulikt stoff! Men dette blir kjempebra! Gleder meg skikkelig til å se hvordan den blir når vi kommer i gang nå! Kan nesten ikke vente. 

 

 

 

 

Nydelige Lina-Therese, når vi sitter og ser på kjoleskissene som hun har laget.

 

Her er en bitteliten sneeekpeak på to av designene vi kikket på. 

 

Jeg skal oppdarere mer på kjolen etterhvert :)) 

 

 

  1234 Hits
1234 Hits

Hei Oslo

Heisann!

Sitter med sommerfugler som vil ut i fra magen min! Jeg skal til Oslo i morgen for å møte Lina-Therese! Hun skal designe og sy kjolen til finalen i Miss Norway som er 30 juli! Så nå flyr jeg nedover dit for å møte henne for første gang snart, og jeg gleder meg så sykt. Vi skal se på stoff sammen og planlegge kjolen. Også skal vi ta noen mål og finne ut av hva vi ser for oss!

 

 

Så planen i morgen er å ta flyet fra Værnes klokken 12. Deretter møte henne i Oslo. Så skal vi se på ulike stoff og farger. Aner ikke hvilken farge vi skal se etter en gang. Grønn? Champagne? Aner ikke, haha men det finner vi vel ut av. Det er jo derfor jeg turer nedover i morgen. Jeg trooor det blir en kjole i prinsessefasong. Vert innom mange ulike fasonger, og sett på masse bilder som vi har sendt over til hverandre på mail. Jeg elsker jo detaljer, så vi får se hva dette blir til!

 

 

 

  819 Hits
819 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på