fbpx

The new rules of lifting for women

The new rules of lifting for women

''The new rules of lifting for women'' av Lou Schuler with Cassandra Forsynthe, M.S. and workout programs by Alwyn Cosgrove.

Dette er ei fantastisk bok eg gjerne vil anbefale til alle jenter som sliter litt med å komme i gong med treninga. Fleire av oss har vell opplevd det å gå på treningsstudio og ikkje vite kva apparat ein skal bruke, korleis en skal bruke dei og føler oss ganske hjelpelause når vi er der. Så vi hoppar på tredemølla og joggar i staden, og prøvar eit par vekter som er ledige til ein er sliten. Så blir ein støl og orkar ikkje heilt å gå tilbake til studioet før ein må. Dette gir ofte lite eller små resultat og ein gir opp. Eg har vert i denne situasjonen sjølv. Men etter å ha lest denne boka og fått litt meir informasjon så føler eg at det er lettare å gå på treningstudio. Dermed så tenkte eg at eg kunne skrive eit lite blogginnlegg om denne boka for å anbefale den til alle som slit litt med å komme igang. For let's face it, trening er mykje gøyare når ein veit kva ein gjer på, har eit mål som er realistisk og når ein har komt igong med ei god rutine.

 

Boka inneheld mykje tips om kostholdsplanlegging, løfte instruksjonar og ulike alternativ til treningsprogram som ein kan skreddersy til sitt eget behov. Den gir ingen fasit og konkret treningsplan i og med alle jenter er ulike og kanskje har lite tid til overs til trening. Nokon vil kanskje ha ein konkret treningsplan som fleire har prøvd og som kanskje har funka for dei. Men over lenger tid så vil dette bli slitsomt og nermast umulig å holde. Husk at trening er ein maraton, ikkje ein sprint. 

 

Så check it out, lån den på biblioteket eller bestill boka på nettet. Boka er på engelsk, men den inneheld mykje som er verdt å vite om kroppen, trening, kosthold og ikkje minst er den lett å lese. Lykke til jenter! 

It's the result, not glamour, that counts :)
Beautiful Curls

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på