fbpx

Veldig overrasket! - deltager i Miss Norway 2020

Hei fine dere!

I går kveld fikk jeg en mail om at jeg har blitt tatt ut som deltager i Miss Norway 2020 og jeg ble utrolig overrasket. Selvom dette er noe jeg har drømt om en stund nå og sett for meg at kunne passe meg, ble det nå veldig på ekte. Det er både utrolig gøy og ganske nervepirrende, men det er vel det som beviser at det er noe som betyr noe og noe jeg er villig til å jobbe hardt for!

Jeg kan jo fortelle litt om meg selv først, jeg heter Celestina og kommer fra Nesodden, en liten halvøy utenfor Oslo. Jeg er 23 gammel og er en positiv og viljesterk jente som ikke gir opp når jeg har først har satt mål jeg virkelig vil oppnå. På fritiden liker jeg å være aktiv, gå turer med hunden min og trening i ulike former. Ellers er jeg utrolig opptatt av sminke og mote, og jeg er veldig glad i å skrive, så dette med blogging passer ganske perfekt da jeg får uttrykt meg mye skriftlig. Jeg liker også å reise og å lære nye språk.

Hvorfor jeg har meldt meg på Miss Norway kommer jeg til å komme tilbake til i senere blogginnlegg, men jeg har alltid vært glad i å hjelpe andre og kjenne at jeg kan være til nytte og gjøre en forskjell for mennesker som behøver det, i tillegg til at jeg gjerne vil utvikle meg selv og gå utenfor komfortsonen, noe jeg virkelig får gjort i denne konkurransen.

Jeg setter stor pris på alle som ønsker å følge min reise det kommende året, jeg tror det kommer til å bli utrolig gøy og ikke minst lærerikt :)

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Fosterhjem eller adoptere? Ja, takk!
Fun times på fotoshoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på