fbpx

Viktig budskap

Del gjerne budskapet videre alle sammen!

Det er noen i samfunnet som vil være ekstra preget av denne situasjonen. Barn og unge kan sitte fast i hjem som ikke er bra. Disse barna ser ofte på skolen som sitt fristed. La oss hjelpe dem med å spre informasjon om hvor man kan få hjelp. Det finnes en hjelpelinje;
☎️ 116006

Du kan ringe når som helst – døgnet rundt – for å snakke om opplevelsene dine, få hjelp, råd og svar på spørsmål. Helt anonymt.
Helt gratis.

Ingen barn skal grue seg for å være hjemme. Spre budskapet så vi kan verne de små

Det er dessverre sånn at ikke alle barn har det bra hjemme..noen barn gleder seg til å dra på skolen, eller gjøre andre ting for å unngå å være hjemme! Det bør selvfølgelig ikke være slikt, men noen ting her i verden kan ikke styres. Av den grunn, er det viktig for alle der ute å vite at det finnes hjelp!

Om du eller en du har lyst til å samarbeide, kontakt meg gjennom mailen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Ha en fin kveld videre! 

Viktig melding!
Musikktips!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på