fbpx

Infeksjonsmedisinsk avdeling

Inak

Hei fine dere!

Nå har jeg startet i praksis på sykehuset, og jeg har vært så heldig å komme på infeksjonsmedisinsk avdeling! Det er utrolig spennende og utfordrende, og ikke minst veldig lærerikt. Spesielt nå med Covid-19 er jeg så glad for å få være med å bidra, og ikke minst se dette på nært hold. 

Avdelingen jeg jobber på er satt av til pasienter som er mistenkt for og positive for Covid-19. Da lærer jeg utrolig mye om smittevern, og viktigheten av dette. Ikke minst så lærer jeg mye om å se mennesker i krisesituasjoner i livet, og hvordan jeg kan hjelpe dem å håndtere dette. Menneskene som ligger på denne avdelingen får ikke motta besøk da de er i isolasjon frem til negativt svar foreligger. Det kan være vanskelig når alt man vil er å være med familien sin, eller få en god klem. Da er det viktig at vi som jobber der er der for disse menneskene. Jeg har virkelig fått kjenne på at jeg har valgt riktig yrke, og er så glad i jobben min! Nå er jeg veldig spent og klar til å bli ferdig utdannet, og gleder meg til veien videre.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Kunne du tenke deg å samarbeide med meg? ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vil du hjelpe meg mot drømmen om å bli Miss Norway 2020? Da kan du stemme ved å sende sms "MISSU 8" til 1963. 20kr per stemme. 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jentebarna som verden har forlatt
A Fight Against Human Trafficking Through Football
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på