fbpx

1 års vennileum og bursdag!

Hei alle! I dag fyller jeg 18 år!

 

00.00 – Vårt minutt <3 <3 <3

 

I dag har også vært venn med bestevennen min i 1 år. Jeg vet at 1 år kanskje ikke er så lenge, men jeg har virkelig hatt et fantastisk år. Jeg og E har kjent hverandre i ganske mange år, men for 1 år siden ble vi ordentlige gode venner. Jeg kjenner at jeg nesten synes det er litt vanskelig å skrive om fordi jeg blir så rørt og tenker tilbake på alle de fine minnene våre og alle de minnene vi vil få. 

 

E er en sånn person som får deg til å smile, uansett. Han kan komme inn i et rom og rommet bare lyser opp! Han er virkelig så fantastisk. Han smiler alltid og han gløder av godhet. E er en person som gir så utrolig mye til alle rundt seg og han oser over av positivitet. Det går ikke an å ikke bli i godt humør når man møter på han. Jeg og E har gått gjennom veldig mye, dette har bare gjort oss enda nærmere og sterkere! Selv om ikke ting har gått helt vår vei og slik jeg ønsket så er han der. Han støtter, han trøster og han gleder og det synes jeg er så sterkt. Han gjør så utrolig mye for de rundt seg og han fortjener virkelig det aller beste. Jeg synes vi har opplevd så utrolig mye mer fint og morsomt sammen og mener at det er helt sykt å tenke på at alt dette er gjort på ett år. Tenk hva vi kan få til gjennom et vennskap på mange år!

 

Jeg er så takknemlig for at jeg har en så god venn, en venn som alltid vil være der, alltid vil prøve å forstå og ikke nok med at han vil prøve, han vil faktisk gå veien med meg, heie, le, motivere, engasjere og plukke meg opp igjen hver gang jeg faller. På de dagene alt er sikkerlig dritt og du har det vanskelig, da kommer han med det fantastisk store gliset, det tullete fliret og snur dagen, hver gang, igjen og igjen.

  

Så kjære deg, kjære bestevennen min, tusen takk for at du gjør hver dag bedre, tusen takk for at du alltid stiller opp og er der, tusen takk for at jeg smiler og ler mer enn noen gang! Du er helt fantastisk! du gjør betyr så utrolig mye for meg! Tusen takk og elsker deg <3 Gratulerer til oss!

 

 

Rosa måned
Mine reiser i 2019!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på