fbpx

Mine reiser i 2019!

Hei alle sammen!

Reising er noe jeg er veldig glad i, jeg elsker nye opplevelser og å møte nye folk. Reising er noe jeg har vært  vant med siden jeg var liten. Vi har alltid vært på  1-2 reiser i året. Jeg liker sydenturer i tillegg til byturer.

Mine reiser så langt i år har vært Praha og Mallorca.

Praha var en bursdagstur til meg fra kjæresten min, noe som var veldig koselig. Vi dro dit i mai og det var en weekendtur. Det var første gang vi begge var der så vi var spente på hvordan det var der. Praha er en veldig fin by med mye historie. Bygningene er helt nydelige og de fleste overlevde 2 verdenskrig. Bygningene har så mange fine og unike detaljer så det passet meg, i og med jeg utdanner meg som fotograf! Vi shoppet en del for er veldig mange fine butikker. Alt ifra dyre merker som chanel, gucci, louis vuitton osv til de mer lommebok vennelige butikkene. Jeg elsker alt som er med shooping å gjøre. Klær, sminke osv, så det er alltid gøy. Mye god mat så det ble en veldig fin opplevelse pluss at vi feiret 1 år som par der! Kommer nok til å dra dit igjen i fremtiden for det var et supert sted!

 

 

Neste tur som jeg var på var Mallorca!

Det var en familietur. Også et sted som jeg aldri har vært på, Sant elm. Moren og stefaren min leide et sommerhus på stranda med 3 etasjer! så det var god plass til alle sammen. Det var et veldig lite, men rolig sted noe som var veldig behagelig. Det var en liten gate med noen få butikker og restauranter, et lite sted med mye sjarm. Like ved så var det en øy som heter La Dragonera. Jeg og typen min tok båt taxi dit som var gøy. Dette var en liten øy som er 4 km lang og 1 km bred. Dette er en øy med mye historie. Det bor ingen der, den er full av firfisler så det var litt ekkelt å gå der innemellom, men mest morsomt.

Vi tok også båt taxi til Port Andraxt, et sted som var like i nærheten. Et sted som er mye dyrere og lukseriøs, men som var gøy å oppleve. Så alt i alt en veldig fin familietur og et sted som jeg fint kan tenke meg å dra tilbake til  igjen!

 

Neste reise er i november, og den går til Abu Dhabi!! noe som jeg gleder meg veldig til. Jeg og kjæresten min skal dit for å besøke faren min som også skal dit på ferie. Onkelen min bor der og vi skal se på formel 1.

Så det blir nok litt av en opplevlese.

Håper dere likte å høre om de destinasjonene her!

Hilsen Amy

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

1 års vennileum og bursdag!
Fredrikstad Blad!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på