fbpx

3 Fun Facts

Brunt-hr Foto: Kjetil Tengesdal

3 Fun Facts 

Heei igjen ♥ I dag tenkte jeg at dere skulle bli enda bedre kjent med meg! Her kommer 3 Fun facts om dere forhåpentligvis ikke visste fra før av. 

  1. Jeg ELSKER kaffe - Derfor kjøpte jeg meg en kaffe maskin til en verdi på 12.000 kr. Jeg elsker og prøve nye bønner fra forskjellige land og teste ut de nye smakene. ♥
  2. Jeg tok ikke lappen før jeg var 22 år. - Yess! Det er sant, jeg hadde vell egentlig ikke så mye behov for lappen før det. Også var det aldri noe jeg prioriterte. 
  3. Jeg er egentlig en brunette. (Se bilde)  De siste årene har jeg vært blond, fordi det er den hårfargen jeg trivest best i. Selv om det tar jo på med bleking hver måned. 

Visste du dette om meg? Legg gjerne igjen en kommentar om det var noe som overrasket deg. 


Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Photoshoot og jobb helg
Min hjertesak

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på