fbpx

3 TIPS TIL LØRDAGEN

Protrett-Gamle-Stavanger @asimmonsphotography

GOOOOD LØRDAG

Lørdag er min favoritt dag i uka! Dette kommer nok ikke som en overraskelse for de fleste av dere, for hvem elsker ikke lørdager? Sen frokost, sove lenge om morgenen og fri hele dagen. Digg! 

På lørdager har du endelig tid til å gjøre det du ikke får gjort i uka. Mange som bruker lørdager forskjellig, men her er 3 tips fra meg om hva du kan finne på i dag. 

  1. Spa day - Hva er deiligere etter en lang uke? Ta deg fri hele dagen , ligg lenge i sengen. Bruk badekåpe hele dagen, ta en ansiktsmaske, top en flaske musserende eller ta deg et langt bad. Dette kan du gjøre helt alene å nyte ditt eget selskap eller kan du invitere noen venner og slappe av sammen. 
  2. Dra og besøk en gammel venn - Endelig har du fri hele dagen, hvorfor ikke bruke dagen på å besøke en gammel venn som du ikke har sett på en stund?
  3. Boblesmaking - Inviter et par venner og kos dere med musserende. (Dette kan selvsagt være alkoholfritt) Alle tar med seg 1 flaske hver som dere deler, da får dere smake mange forskjellige sorter. Kanskje du finner en ny favoritt? Men husk 1 meters avstand, nå i disse korona tider. 

Dette var mine tips for denne lørdagen! Jeg skal selv gjøre nummer 3 med noen gode venner som jeg ikke har sett på en stund. Det blir utrolig kjekt og koselig! Nå som jeg har vært hjemme i snart 3 uker og bare sovet, så det gledes til å gjøre noe annet for en gangs skyld. 

Jeg ønsker dere alle en fantastisk lørdag uansett hva dere velger og finne på i dag. 

Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sanger jeg aldri går lei av
Fotoshoot med populær Italiensk fotograf

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på