Aldri har jeg sett så mange glade barn på ett sted

27935544_10213968190711279_1912400399_n

I dag var jeg frivillig på barnas Holmenkolldag! Og så utrolig gøy det var! Vi måtte møte opp før 7.30, så skal si jeg var trøtt – bor tross alt på andre siden av byen.. hehe, men da det var absolutt verdt det!

Jeg hadde meldt meg på premiering/mål, elgeløypa – som er den lengste løypa på 2,5 km og 3,5 km. Så jeg var med å dele ut sekker, mens gardistene delte ut medaljene. Det var så morsomt å stå å heie og rope dem inn i mål. De siste to timene fikk jeg også lov til å dele ut medaljer, og det var utrolig koselig; de var så glade for å komme i mål og ha fullført hele elgeløypa!

Jeg har selv vært med og gått i løypene som barn, noe jeg husker var kjempe gøy! Så det var spennende å stå på den andre siden for en gangs skyld. Når jeg var liten hadde jeg ingen aning om hvor mye arbeid en slik dag tok, eller at mesteparten er gjort av frivillige! Det hadde ikke vært en Barnas Holmenkolldag hvis det ikke hadde vært for dem! Så en stor applaus fra meg til alle dere som har jobbet som frivillig på denne dagen, takk for at dere hjelper til med å lage en så bra dag for store og små - jeg er takknemlig for å kunne være en av dere i år! (Så ikke bli sjokkert om dere ser meg der til neste år også!)

Har du lyst til å bli min samarbeidspartner. Eller kjenner du noen som er interessert?
Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også kontakte meg på mine sider på sosiale medier:
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Til dere som jobber hardest av oss alle
Mother's day - Family First
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på