fbpx

Bli kjent med meg!

Hei! 

Jeg heter Leni Kvalvåg, er 23 år og kommer fra Kristiansund. Jeg er deltaker i Miss Norway 2022.

Jeg jobber i blomsterbutikk, og jeg elsker jobben min. Jeg startet å jobbe som ekstrahjelp i blomsterbutikk ved siden av skole da jeg var 14 år, så jeg har god erfaring innen yrket.

På fritiden er jeg frivillig trener i barneidretten. I 2015 startet jeg opp et cheerleadinglag i Kristiansund, og det er der jeg er trener nå. Jeg har ansvar for to partier, med barn mellom ni og 15 år. Det er et privilegium å få være med å forme barn og unge og deres hverdag.

Jeg kjøpte mi første leilighet da jeg var 18 år, har to omplasserings hunder, og jeg har tatt førerkort klasse A og B. 

Ellers er jeg veldig glad i å være på kjøkkenet, hvor jeg lager både god mat, desserter og baker, friluftsaktiviteter, strikke, og bruke tid med familie og venner.

Mine hjertesaker er å hjelpe andre til å få det bedre, og å redusere plast- forbruk og avfall. Alle kan hjelpe noen til å få det bedre. Dette skal jeg skrive mere utdypende om i ett eget innlegg.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Jeg er tilbake!
Så Fornøyd Med Photoshoot!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på