fbpx

Det er ikke alltid deres feil...

Hei alle!

Som dere alle vet så er jeg veldig opptatt av å ta vare på de som har falt utenfor samfunnet. Jeg kan ikke hjelpe de så mye, men jeg kan forsøke å gjøre dagen deres bedre når jeg møter dem. Det er veldig mange som synes at slike mennesker er skumle, og ja selvfølgelig skal man være forsiktig rundt dem og det er utrolig viktig at man tilnærmer seg disse menneskene på rett måte, men sannheten er at de fleste er som alle oss andre. Norge har halvert antall sengeplasser for vanskeligstillte. Altså det er ikke nok institusjoner eller steder de kan søke etter hjelp. Dette er menneskene som virkelig trenger hjelp og antallet med kriminelle, rusavhengige og uteliggere øker. I dag skal jeg vise til litt statistikk som viser hvordan man kan havne i slike situasjoner da de fleste tenker at det er deres egen feil, de har gjort dette mot seg selv og liknende.

 38% av disse menneskene vokste opp i et hjem med rusmisbruk.

40% av disse ble misbrukt som barn.

55% har hatt store økonomiske problemer enten i oppveksten eller senere.

66% falt ut allerede på ungdomsskolen eller enda tidligere

Dette viser at det er samfunnet som allerede har sviktet fra ung alder. Disse menneskene har ikke fått den omsorgen de trenger fra venner og familie og samfunnet har ikke klart å ta tak i det. Dette viser igjen til hvor utrolig viktig det er å ta unges fysiske og psykiske helse på alvor.

  

Vennlig hilsen Christina

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

We can all make a difference!
Avisintervju
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på