fbpx

Det er veldig mange former for veldedighetsarbeid: språkhjelp hos Frelsesarméen!

Veldedighet-frelsesarmeen Fra venstre til høyre: elev, kjære Kirsten Greiner Ovesen, leder av dette prosjektet, og meg!

I dag var jeg frivillig hos Frelsesarméen på språkhjelp for innvandrere eller andre som trenger litt ekstra øving i å prate norsk! Dette er noe jeg følte sterkt for, fordi jeg har vært flyktning selv en gang, og husket hvor vanskelig det var for meg å lære meg et nytt språk.

Jeg var på Frelsesarméen i Kirkenes, der de har startet en ny aktivitet der man kan melde seg som frivillig i å være språkhjelp som kalles "snakk sammen", og jeg er utolig glad for at jeg fikk være med på det første arrangementet og være med å gi tilbakemelding og ideer!

Det var veldig koselig å sette seg ned og spille brettspill og lære bort norsk. Jeg følte at jeg hadde mye å bidra med, og jeg følte at jeg var en betryggende figur, siden det var en del ungdommer og unge voksne der, og jeg var rundt samme alder, og jeg hadde en gang vært i deres sko.

Dette er definitivt noe jeg kommer til å være med på ukentlig. Jeg gleder meg til å hjelpe til med å forbedre og gjøre dette til en trivelig aktivitet for alle!

Har du lyst til å bli frivillig? Du kan enten go til frivillig.no, eller gå til Frelsesarméens nettsider eller til din lokale Frelsesarmée! Det er alltid noen du kan hjelpe!

Litt om Frelsesarméen:

Frelsesarméen har hjulpet de som har det vanskelig i Norge siden 1888. Det er 144 av hardt og godt arbeid! I dag finnes Frelsesarméen i over 130 land. Du kan finne ut mer på Frelsesarméens nettside.


Ønsker du å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å sende meg epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sende meg melding på sosiale medier!

Facebook

Instagram

Happy Thanksgiving! Hvordan feirer jeg Thanksgivin...
HVORFOR trakk jeg meg ifjor? Og HVA er min hjertes...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på