fbpx

Det er veldig mange former for veldedighetsarbeid: språkhjelp hos Frelsesarméen!

Veldedighet-frelsesarmeen Fra venstre til høyre: elev, kjære Kirsten Greiner Ovesen, leder av dette prosjektet, og meg!

I dag var jeg frivillig hos Frelsesarméen på språkhjelp for innvandrere eller andre som trenger litt ekstra øving i å prate norsk! Dette er noe jeg følte sterkt for, fordi jeg har vært flyktning selv en gang, og husket hvor vanskelig det var for meg å lære meg et nytt språk.

Jeg var på Frelsesarméen i Kirkenes, der de har startet en ny aktivitet der man kan melde seg som frivillig i å være språkhjelp som kalles "snakk sammen", og jeg er utolig glad for at jeg fikk være med på det første arrangementet og være med å gi tilbakemelding og ideer!

Det var veldig koselig å sette seg ned og spille brettspill og lære bort norsk. Jeg følte at jeg hadde mye å bidra med, og jeg følte at jeg var en betryggende figur, siden det var en del ungdommer og unge voksne der, og jeg var rundt samme alder, og jeg hadde en gang vært i deres sko.

Dette er definitivt noe jeg kommer til å være med på ukentlig. Jeg gleder meg til å hjelpe til med å forbedre og gjøre dette til en trivelig aktivitet for alle!

Har du lyst til å bli frivillig? Du kan enten go til frivillig.no, eller gå til Frelsesarméens nettsider eller til din lokale Frelsesarmée! Det er alltid noen du kan hjelpe!

Litt om Frelsesarméen:

Frelsesarméen har hjulpet de som har det vanskelig i Norge siden 1888. Det er 144 av hardt og godt arbeid! I dag finnes Frelsesarméen i over 130 land. Du kan finne ut mer på Frelsesarméens nettside.


Ønsker du å jobbe med meg? Da må du ikke nøle med å sende meg epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller sende meg melding på sosiale medier!

Facebook

Instagram

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Happy Thanksgiving! Hvordan feirer jeg Thanksgivin...
HVORFOR trakk jeg meg ifjor? Og HVA er min hjertes...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på