fbpx

En presentasjonsblogg om meg!

Hei alle! I dette innlegget skal dere få bli bedre kjent med meg og hva jeg har gjort så langt i konkurransen!

 

(Foto: Julie Jacobsen)
Jeg heter Christina Auli Westhelle, jeg er 18 år og kommer fra Bærum.

Jeg elsker å hjelpe andre og å oppleve nye ting. Jeg ønsker å studere for å bli sosionom slik at jeg kan hjelpe andre og ha daglig kontakt med mennesker.

 

(Foto: Julie Jacobsen)

Jeg har mange jern i ilden på en gang og elsker å holde meg opptatt det er derfor jeg har mange hobbyer og jobber. Mitt motto er at alt går med en positiv innstilling og et stort smil, dette er noe jeg virkelig står for og jobber derfor hardt med å nå alle målene mine.

(Foto: Julie Jacobsen)
Jeg er ambassadør for en veldedighetsorganisasjon som heter Hjerterom. De jobber med kreftsykebarn og rusmisbrukere. Det å hjelpe de som virkelig trenger det mest er noe som motiverer veldig i hverdagen. Smilene er så utrolig mye verdt når du vet dette kommer fra noen som ikke egentlig har det så bra. I tillegg til å være ambassadør for Hjerterom har jeg et tett samarbeid med veldedighetsorganisasjonen SuperSelma.

 (Privat bilde)

(Foto: Julie Jacobsen)

Jeg trener og er instruktør i både Nunchaku og Taekwondo hos kampsortsenteret Kwan as, disse er også min sponsor. Kampsport har virkelig blitt en stor del av livet mitt og jeg elsker å trene, jeg har også oppnådd trenerlisenser og flere medaljer både gull nasjonalt og bronse internasjonalt.

 

(Foto: Julie Jacobsen)

Jeg er også veldig glad i kunst og har en jobb som kunstformidler på Henie Onstad kunstsenter, maling og tegning er noe jeg har vært glad i hele livet og jeg har derfor valgt å gå kunstlinjen på videregående som åpnet opp mulighetene mine for jobben på Henie Onstad.

 

(Foto: Julie Jacobsen)

Tusen takk til den helt fantastiske fotografen: Julie Jacobsen! Det er hun som står for både bilder og video!

(Foto: Julie Jacobsen)

Her er videoen min til finaleuttaket:

Her er en lenke til et av presseoppslagene mine:

(Postet 22.10.19)

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/i-budstikka.html

Link til porteføljen min:

https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

Mange avstandsklemmer fra meg <3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Alt dette ligger også i porteføljen min: https://www.flipsnack.com/7DC69EC8B7A/christina-auli-westhelle.html?fbclid=IwAR1tJ7OiXk9vxV8uIFjY0-Ye24WsfohwJ3JmA_DQDDZnE8Cm_bKryMpMglM

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Presentasjonsblogg
Dette er meg - Presentasjonsblogg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på