fbpx

Escape Bryggen

83954352_616052715609112_8601733322428645376_n

Hei dere!

Jeg jobber nå med en sponsor! Escape Bryggen er et fantastisk konsept som holder til på Bryggen i Bergen. 

De har escape rom i historiske lokaler, der man kan føle fortiden stråle fra veggene, kanskje det bare er de gamle trepanelene, jeg er overbevist om at hver eneste ting som har skjedd i disse rommene sitter igjen. Glede, frustrasjon, stolthet og viljekraft, både fra de ansatt og gjestenes side. 

Det er ikke hvem som helst som kan jobbe her, og den siste tiden har jeg fått gleden av å kunne bli litt kjent med disse fabelaktige sjelene. 

 

Escape room er et spill der man blir "låst" inne i et rom, og skal komme seg ut ved å lete etter hint, som fører til nye hint, som fører til koder, som fører til nøkler eller omvendt. Jeg har aldri egentlig likt spill som inneholder strategi, så jeg forventet ikke at jeg kom til å gjøre det så bra. 

Og jeg hadde rett, jeg kom meg ikke ut i løpet av de 60 minuttene man får. 

Men SÅ gøy! Jeg elsker dette spillet! Man kan velge forskjellige rom, med forskjellige tema, historier og vanskelighetsgrader. Jeg har nå hatt gleden av å spille her, og jeg kan si at det var utrolig gøy! Man kan være mellom 1-7 stykker på hvert rom, så jeg var ikke alene, jeg tok med noen få venner jeg følte jeg trengte litt "alenetid" med.

Vi oppdaget at vi måtte samarbeide, og jobbe sammen for å klare oss i dette rommet. Og som de fleste som har spilt her syntes, tenker vi det absolutt var verdt det!

Heder og ære står alltid på spill i disse rommene.

Hver dag kommer det tapre sjeler som ofrer tid, penger og liv for å se om de kan overvinne disse rommene. 

 

Foto tatt av Marie Buvarp

Jeg anbefaler alle og en hver å prøve minst ett rom her!

 

Gjerne følg linken og les mer om dem her :)

https://www.escapebryggen.no/

 

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en email på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta gjerne en titt gjennom facebook og insta sidnene mine: https://www.facebook.com/MissNorwayElida2020/ og https://www.instagram.com/elidaodine/

Håper å høre fra deg! 

Jeg er i Haugesund Avis!
Lihkku sámealbmot beivvin!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på