fbpx

Ferie og fotoshoot sneak peek

Hei alle sammen og god august! :D

Jeg kan faktisk ikke tro at det allerede er august, dette året så langt har vært utrolig spesielt på mange måter, men likevel gått veldig fort. Nå er det til og med bare innspurten igjen i dette Miss Norway eventyret, med under to måneder igjen til finalen. 

Den siste tiden har vært ganske hektisk med en del møter, men nå har jeg fått kommet meg på hytta til familien min på en liten sommerferie. Jeg hadde egentlig ikke forventet å ha noe spesiell ferie i år, men det er utrolig deilig å få litt avkobling på hytta og lade batteriene litt igjen. Derimot går dagene til mye aktivitet og trening, med alt fra kajakkturer til bærplukking, men det er utrolig deilig og jeg skal virkelig nyte dagene jeg har igjen her! 

Ellers har jeg inngått et veldig spennende samarbeid, det er noe jeg kommer til å skrive mer om veldig snart, og som jeg tror blir utrolig gøy! I den anledning har jeg også nylig hatt en ny fotoshoot, jeg kommer til å dele bildene fremover så det er bare å følge med her på bloggen og på min Instagram (@cococelestina). 

Jeg legger med en liten sneak peek her med et par bilder fra shooten. Det er Daniel Millan (@dmillanphotography) som har tatt bildene, og det er som alltid utrolig gøy å ta bilder med han ettersom han er utrolig dyktig, og veldig lett å samarbeide med! 

Foto: Daniel Millan

Selvom jeg er på en liten ferie nå kommer jeg til å oppdatere mer på bloggen, så dere kommer til å høre mye mer fra meg fremover! 
Det er også fortsatt mulig å stemme på meg i konkurransen, så om du ønsker å hjelpe med kan du sende en SMS med MISSU 5 til 1963 (kr 20 per stemme). Hver stemme teller, så jeg setter pris på hver enkelt! 

Håper dere alle har en fin start på måneden, så snakkes vi igjen veldig snart 

__________________________
Ønsker du å se meg vinne Miss Norway 2020? Da kan du stemme på meg nå! Hver eneste stemmer teller og jeg setter enormt stor pris på all hjelp! 
Send MISSU 5 til 1963 
(kr 20 per stemme). Du kan stemme så mange ganger du vil!

Og dersom du eller noen du kjenner trenger markedsføring og er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
(If you or someone you know are interested in collaborating with me, feel free to send me an e-mail!)  

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

Min hjertesak
Min historie med vold ØP!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på