fbpx

Min hjertesak

 

Hei fine dere!

Leger uten grenser er min største hjertesak, og er en organisasjon jeg støtter og respekterer så mye. De er en helt nøytral og uavhengig organisasjon som hjelper til der det er størst behov. Det som tiltrekker meg ved leger uten grenser er at de hjelper alle, og jobber for alle. Slik er det også i min jobb som sykepleierstudent og fremtidig sykepleier. Alle skal få like god helsehjelp uansett hva. 

Vi i Norge er veldig heldige som har tilgang på god helsehjelp. Det er det dessverre ikke alle som har, men jeg mener alle burde ha de samme rettighetene til helsehjelp.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Foto: Daniel Millan

Min ambisjon er å jobbe for leger uten grenser som ferdig utdannet sykepleier og jordmor. Det å få bidra i den fantastiske jobben de gjør har alltid vært en stor drøm for meg.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Jeg ble intervjuet av S24 om leger uten grenser, og hvorfor det er min hjertesak. Hele saken kan leses HER.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Trenger du eller din bedrift markedsføring? Ta kontakt for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jeg hadde satt stor pris på om du kunne tenke deg å stemme meg frem i Miss Norway 2020. Det kan du gjøre ved å sende "MISSU 8" til 1963(20kr).

Følg meg gjerne sosiale medier:

Instagram: Inakollsetb

Facebook: Ina Kollset - Veien til Miss Norway 2020

Det er ingen skam å føle
Ferie og fotoshoot sneak peek
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på