Gode venner!

76706758_677687336093520_8173174987348246528_n

I dag tenkte jeg å skrive litt om hvor mye jeg setter pris på å ha et par nære gode venner.

Det å ha gode venner er viktig for min del. Ikke antallet som teller men kvaliteten. Når jeg har hatt nedturer i livet har jeg sett hvem som virkelig er ekte og stiller opp å hvem som forsvinner. Jeg er så utrolig takknemlig for å ha Krister og Jasmine i livet mitt og de er som familie for meg. Vi har vært gjennom de verste nedturene og de beste toppene. Vi har fått utrolig dype bånd og blitt veldig nære.

Meg å Krister ble først venner når han stod opp for meg når jeg ble mobbet på skolen. Det var i åttende klasse, han er som en bror for meg og har et sterk bånd.
Meg å Jasmine ble venner i 1. Vgs å har hatt et turbulent vennskap men alltid holdt sammen. Jeg er utrolig glad i hun å vi har vokst veldig som personer i den perioden.

Jeg har jo såklart flere kjempegode venner som jeg stoler på å setter kjempestor pris på å ha i livet mitt og er veldig glad i! Jeg er veldig takknemlig for alle de flotte menneskene jeg har vært så heldig å har møtt så langt i livet. Det er mange som har hjulpet meg i tøffe tider, og jeg håper jo såklart de føler det samme.
 
 

Jeg tror kvalitet er mye viktigere enn kvantitet. Heller få gode enn mange dårlige.Det er så fint å ha noen som hjelper deg opp når du er nede. Noen du kan gi kjærlighet til og noen du kan være der for. Noen som vil deg ditt beste og som er der hele tiden uten at du trenger å holde konstant kontakt. Noen du kan dele minner med og oppleve nye ting med. Noen som er ærlig uansett hva reaksjonen blir og gi det samme i retur. God kommunikasjon og trust er key.

Jeg tror vennskap er viktig for de fleste mennesker. Kunne så inderlig ønske det var lettere å skaffe seg venner i Norge. Men det kan være litt utfordrende til tider. Vi kan virke veldig kalde på utsiden men er som regel varme inni.Det merker man fort om man først prater med en fremmed, at de som oftest er veldig hyggelige og varme.

Om du sliter med å finne deg venner går det ann å begynner på en aktivitet eller en gruppe med samme mål/mening som deg da møter man jo mennesker med felles interesser. Det skulle vært en populær app for mennesker som søker venner eller no liknende. Nesten som en dating app bare med et annet konsept enn forhold. Men heller vennskap. Du kan også skaffe deg venner via jobben som mange gjør når de kommer ut i arbeidslivet da det er dem man ser hele tiden og noen du kanskje får ekstra god kontakt med.
 
 
 
I kveld er selveste kvelden!
Introduksjon av meg selv
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på