fbpx

Smiler som en dust

Hei alle!

Nå i det siste så har det og skal også skje mye. Hverdagene går i ett og jeg koser meg veldig mens jeg holder meg opptatt med det ene eller det andre. I dag tenkte jeg at dere skulle få bli litt mer kjent med meg og få se hvordan min hverdag ser ut.

Først så tenkte jeg å fortelle litt mer om skolevalget mitt. Jeg går kunst og design linje med studiespesialisering. Dette betyr at jeg får en generell studiekompetanse, men har 5 timer ekstra skole i uken i forhold til hva vanlig studiespesialiserende har. Så jeg har ganske lange dager, ofte 08 - 16 dager med skole. Jeg har 15 timer med kunst i uken hvor vi får mange forskjellige oppgaver i uken. Siden jeg har så mye kunst så får vi litt færre valgfag enn hva studiespesialiserende har, jeg har 2 og dette er sosialkunnskap og grafisk design. Jeg får alltid spørsmål om jeg skal bli arkitekt eller kunstner, men det har jeg faktisk ingen planer om. Jeg har valgt dette for å kunne ha en ekstra motivasjon til studiespesialisering, en ekstra motivasjon i hverdagen og en ekstra grunn til å smile :-D

Den søteste fotografen: Julie Jacobsen

På fritiden min så tilbringer jeg mye tid på treningssenteret, jeg trener kampsport og er også trener. Siden jeg har lange skoledager drar jeg som regel rett dit etter skolen. Først er jeg trener for de søte små barnehagebarna og deretter så er jeg enten trener igjen eller så trener jeg. Jeg har trent kampsport i snart 13 år og elsker det! Jeg har i løpet av hele perioden hatt flere mål og har etterhvert klatret meg oppover på belte-grader og nivå. Etter å ha nådd det største målet med flere internasjonale konkurranser som EM, sort belte og trener A lisens, så var det veldig deilig å kunne gå noen måneder uten å ha et direkte mål. Men nå så begynner trening til EM som er til våren og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig og synes det er stas med et nytt mål.

Som sagt så har det skjedd veldig mye i det siste, alt fra bursdagsfeiring, feber og forkjølelse, slipp, visdomstann operasjon og en del skole, innleveringer, øvelseskjøring og trening, men jeg har det så fint, helt fantastisk faktisk. Jeg elsker rutiner, at ting skjer og at jeg har noe å holde på med. Håper dere har det like fint som meg og at dere kan gå rundt og smile eller glise som ordentlige duster alle sammen mens dere går alene på gaten(så jeg ikke er helt alene om det) ;-) Det kan i hvert fall anbefales for det er den deiligste følelsen, det å gå med hodet hevet og smile, smile til deg selv, smile til alt rundt og smile til de som går forbi og kanskje gjøre deres dag litt bedre med et enkelt smil.

Mange glade hilsner fra Christina<3

Ps. Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller via facebooksiden min: https://www.facebook.com/Christina-Veien-til-Miss-Norway-2020-100127301391673/?modal=admin_todo_tour

Legg meg gjerne til på instagram også: @Miss.westhelle https://www.instagram.com/miss.westhelle/

Søndagens bilder
Hvem er jeg?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på