Hvorfor Miss Norway?

78342504_1238903169636566_2645086992567631872_n

Hei!

I dag skal jeg skrive litt om hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway. Tanker rundt konkurransen.

Jeg har vel alltid vært opptatt av skjønnhet og mote, men mest hvordan man kan påvirke fremtiden i en positiv retning og hjelpe andre, å være en god rollemodell.Det å ha en god rollemodell kan bety mye for andre og fremtiden.Det er noen ganger fint å ha noen å se opp til med gode verdier og meninger.Det har det iallefall vært for meg.Dette er viktig for meg fordi jeg har alltid vært opptatt av mennesker og hvordan jeg kan påvirke mennesker og samfunnssaker. Så om jeg hadde vunnet vill jeg vært en god rollemodell med gode verdier som ville prøvd å spred mye kjærlighet. Pluss tatt opp viktige samfunnstemaer. Vært med å påvirket mennesker til å bli bevisste og komme i kontakt med seg selv.

Min rollemodell er Rihanna. Hun er låtskriver, motedesigner, sanger. Har vært fan av henne siden jeg var 11. Hun inspirer meg utrolig mye, hun er en dame med sterke meninger og har bein i nesa. Musikken hennes har hjulpet meg mye. 


Jeg er veldig takknemlig for å få mulighet til å bli med i utrekkningen. Det å kunne vise at man vil noe gjennom hardt arbeid. Å kunne gå ut av komfortsonen sin, å vokse som person, men også å skape nye relasjoner og vennskap med andre mennesker. Det er også veldig godt at vi får mulighet til å hjelpe andre gjennom fek. Frivillig arbeid.
Denne konkurransen handler om så mye mer enn det ytre, det handler mye om det indre. Det setter jeg utrolig stor pris på.
Det virker som et utrolig bra opplegg og jeg gleder meg til reisen ☺️✌🏼

 

 

Facebook : https://m.facebook.com/Matilde-veien-til-Miss-Norway-2020-110189807128957/
Instagram: Mlundhf

 

mobil:95270305

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om noen er interessert i å være sponsor eller kjenner noen kontakt meg gjerne

Hjerterom & SuperSelma
Eksamenstid/Jul
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på