fbpx

Hvorfor Miss Norway?

78616171_445969216350735_1621842516405911552_n

Hei!

I dag skal jeg skrive litt om hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway. Tanker rundt konkurransen.

Jeg har vel alltid vært opptatt av skjønnhet og mote, men mest hvordan man kan påvirke fremtiden i en positiv retning, hjelpe andre, og det å bli en god rollemodell.Det å ha en god rollemodell kan bety mye for andre og fremtiden.Det er noen ganger fint å ha noen å se opp til, med gode verdier og meninger.Det har det iallefall vært for meg.Dette er viktig for meg, fordi jeg har alltid vært opptatt av mennesker, og hvordan jeg kan påvirke andre,samt samfunnssaker. Om jeg hadde vunnet ville jeg fremstått som en god rollemodell, med gode verdier,og ville prøvd å spredd mye kjærlighet. Pluss tatt opp viktige samfunnstemaer. Ville også forsøkt å påvirke mennesker til å bli mer bevisste, og komme i kontakt med seg selv.

Min rollemodell er Rihanna. Hun er låtskriver, motedesigner, sanger. Har vært fan av henne siden jeg var 11. Hun inspirer meg utrolig mye.Hun er en dame med sterke meninger og bein i nesa. Musikken hennes har hjulpet meg mye. 


Jeg er veldig takknemlig for å få mulighet til å bli med i uttrekningen. Det å kunne vise at man vil noe, gjennom hardt arbeid. Å kunne gå ut av komfortsonen sin, og vokse som person, men også å skape nye relasjoner og vennskap med andre mennesker. Det er også veldig godt at vi får mulighet til å hjelpe andre, gjennom f.eks. Frivillig arbeid.
Denne konkurransen handler om så mye mer enn kun det ytre.Det handler like mye om det indre. Det setter jeg utrolig stor pris på.
Det virker som et utrolig bra opplegg, og jeg gleder meg til reisen videre ☺️✌🏼

 

 

Facebook : https://m.facebook.com/Matilde-veien-til-Miss-Norway-2020-110189807128957/
Instagram: Mlundhf

 

mobil:95270305

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om noen er interessert i å være sponsor eller kjenner noen kontakt meg gjerne

Hjerterom & SuperSelma
Eksamenstid/Jul
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på