fbpx

Ikke bare utseende!

God kveld alle sammen :) 

I dag har vært en utrolig spennende dag! Jeg har nemlig deltatt på Missekurs og fått så mye bra og nyttig informasjon. Vi lærte mer detaljert om hva Miss Norway egentlig er og hva konkurransen virkelig går ut på. Det var utrolig lærerikt og det var kjempekoselig å bli bedre kjent med noen av de andre deltagerne også!

En ting jeg syntes er utrolig viktig å formidle når det kommer til skjønnhetskonkurranser er at det er så utrolig mye mer enn bare å se bra ut. Mange tror kanskje det er det eneste som skal til for å nå langt i en slik konkurranse, men det er en stor feiloppfatning. En skjønnhetsutøver, som det heter, er hardtarbeidende, sterke og selvsikre jenter som har bra verdier og store mål som de jobber dag ut og dag inn for å oppnå. 

Å være deltager i Miss Norway innebærer veldig mye arbeid og egeninnsats og man får absolutt ingenting gratis. Det er noe jeg selvfølgelig var veldig klar over da jeg meldte meg på og i dag lærte jeg bare enda mer om hvor bra forbilder man kan være og hvor viktig arbeidet man, både i konkurransen og som vinner, gjør! Det hjelper som sagt ikke å bare kunne se bra ut på bilder, for det kan jo faktisk hvem som helst gjøre, det krever en vilje og et stort ønske om å forbedre noe eller få en plattform til å kunne hjelpe til med det man virkelig brenner for. 

I Miss Norway er det et poengsystem, hvor veldedig arbeid, sponsoravtaler og blogging er oppgaver man må utføre for å få poeng til å gå videre i konkurransen. Jeg har allerede flere store planer og ideer for tiden fremover og jeg ble etter i dag bare enda mer motivert til å gi alt! Det er virkelig bare å følge med her på bloggen min i tiden som kommer, for det er mye spennende i vente!

 

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: https://www.facebook.com/celestinamissnorway/
Instagram: https://www.instagram.com/cococelestina/

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Min barndom på fattigdomsgrensen
"Nå er det hennes tur" TV-aksjonen 2019
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på