Ilden inni oss

34321052_10214836101288501_5078286996267335680_n

Du vet den gnisten inni deg? Den som du kjenner brenner for drømmene dine? Noen ganger er den på sitt laveste, andre ganger på sitt høyeste, men hva er det egentlig som tenner denne ilden? 

En av mine største drømmer er å bli skuespiller og hver eneste gang jeg går på teater eller musikal så kjenner jeg ekstra godt på den drømmer. Det er en del av meg som bare vil løpe opp på scenen og bli med i skuespillet, som bare vil bli med å danse og synge og stå på scenen der foran hundrevis av mennesker.

Fredag 1. Juni var jeg på Demi Lovato konserten her i Oslo, den var helt fantastisk og jeg må helt ærlig si at hun nesten er flinkere live enn på radio. Under konserten snakket hun flere ganger til oss i publikum, men den talen jeg husker aller best var når hun snakket om drømmen sine: ”Never ever ever ever give up on your dreams!” Hun fortalte om når hun var yngre og hørte på Christina Aguilera på rommet sitt og bare drømte om å møte henne. Og nå har hun en sang sammen med Christina! 

Den talen satte ilden inni meg i gang igjen; jeg kan ikke sitte på rommet mitt og vente på at ting som skal komme til meg; hvis jeg virkelig vil det her så må jeg ut og jobbe for det, og ALDRI gi meg! Uansett hvor mange nei du får, så vil du til slutt få det riktige jaet som du har ventet på og da kommer alle brikkene til å falle på plass. 

Ingen og ingenting skal kunne slukke den ilden jeg har inni meg. Og det samme skal du si til deg selv, du skal ikke la noen hindre stoppe deg fra å nå drømmen din. Finn det som gjør deg motivert, det som setter i gang ilden din og la det ta deg til drømmene dine. 

Husk å sende ”MISSU 5” til 1963 for å stemme på meg til å bli folkets favoritt! Du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg blir utrolig glad og takknemlig for hver eneste en av stemmene deres, dere er gull verdt!

(en stemme koster 20 kroner)

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sjekk gjerne ut mine profiler på andre sosiale medier, da det kommer mange andre morsomme innlegg der også.

Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Røttene mine fra Hadeland
Photo shoot, upcoming events and a store visit - D...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på